John Pavlish
AFRA

Anđu Marić na promociji knjige podržali brojni prijatelji

Glazbenica Anđa Marić nedavno je izdala svoju prvu knjigu za djecu Afra, a na promociju su je došli podržati brojni poznati prijatelji.

Anđa je malu svečanost za početak svoje spisateljske karijere upriličila u zagrebačkoj galeriji Velvet, a novopečena spisateljica bila je vidno dobro raspoložena, a i prigodno odjevena za predstavljenje knjige za djecu: veselo i u živim bojama.

Autorica je za svoju knjigu rekla kako je to roman o samopouzdanju, prijateljstvu i o tome zašto je važno da smo svi drukčiji i posebni. Anđa je spomenula i ljude bez kojih ne bi uspjela realizirati svoj projekt:

– Izdala sam ga u vlastitoj nakladi, a tisak i dizajn je Lega-Lega i preko njih ide prodaja. Ilustracije mi je radila Lina Al Saleh, inače dizajnerica iz Ljubljane, a prevela mi je Vesna Zornik, pjevačica benda Katalena. Knjigu je dizajner zamislio kao dlakavu i narančastu (kao Afrina kosa) da djeca mogu zaspati s njom dok je čitaju – ispričala je Anđa koju su došli podržati Bojana Gregorić Vejzović, Lejla Filipović, Lana Biondić, Ivana Marić, Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
20. travanj 2024 04:07