EMOTIVNI MANEKEN

Andrej Pejić: Još uvijek čekam ljubav svog života

Još čekam ljubav svog života – izjavio je Andrej Pejić, jedan od najuspješnijih modela današnjice koji je stigao u Beograd zbog koncerta grupe Depeche Mode, koju obožava, ali i zbog svoje gaže – večeras će nastupiti kao DJ u jednom klubu. Tom je prilikom dao ekskluzivni intervju za Kurir i otkrio pitanje koje mnoge intrigira – bi li promijenio spol. Andrej je, naime, slavan po tome što rame uz rame sa svojim ženskim kolegicama na modnim pistama nosi modele iz kolekcija za žene, u novom spotu Davida Bowieja odglumio je ženu, a često ga se i u privatnim trenucima može vidjeti odjevenog u žensku odjeću.

– Da bih promijenio spol pred kamerama tražio bih da mi plate 15 milijuna eura – uzvratio je Andrej na provokaciju novinara Kurira. Kazao je još kako jedva čeka nedjelju, kada će imati priliku vidjeti svoj omiljeni bend te da se nada prilici da upozna članove Depeche Modea. Nije želio otkriti tko mu se od srpskih estradnjaka sviđa te je rekao da ih bap ne voli slušati, ali priznao je da je kao dijete obožavao Lepu Brenu.

– Volim slušati Bijelo dugme, Legende i Zdravka Čolića – otkrio je maneken te dodao da bi volio upoznati Jelenu Karleušu. Na pitanje ljube li se bolje muškarci ili žene, izbjegao je konkretan odgovor.

– Najbolje se ljube oni koji imaju dosta iskustva, koji koriste usne, a ne zube i koji kontroliraju svoju slinu – odgovorio je Andrej.

Linker
20. travanj 2024 04:57