SAMO ZA GLAM

Andrea Klarin i njegove muze

Malo je modnih snimanja koja završe plesom do sitnih sati i noćnim kupanjem! Kao što se dogodilo nakon snimanja editorijala za 21. broj magazina GloriaGLAM, na kojem su pred objektivom svjetski poznatog modnog fotografa hrvatskih korijena Andree Klarina (38) pozirale manekenke Jasmina Hdagha (25), Adrijana Dejanović (26), Lana Petanić (26) i Kristina Šalinović (20).

Editorijal se uz kreativno vodstvo Viktora Drage snimao na stijenama uz more na Crvenom otoku i u parku prirode Rt Kamenjak, a fotograf Andrea Klarin, koji živi u Bruxellesu, bit će 2. kolovoza na promociji GlorijeGLAM u Dubrovniku. Do tada se cijela ekipa odmara na Jadranu.

Klarin, koji se proslavio snimanjima za Valentino, Swarovski, Van Cleef & Arpels, Whirlpool, Lanvin, Guerlain, Rochas, Longchamp, kao i kampanjama za L’Oreal s Laetitijom Castom i Doutzen Kroes te za Nike s nogometašem Wayneom Rooneyem , godinama ljetuje u Trogiru i na Čiovu.

Adrijana Dejanović je u Novalji, Lana Petanić odmara se na Rabu i u Zadru, a Kristina Šalinović u Makarskoj. Jedino se Jasmina Hdagha morala vratiti u Ameriku jer počinje snimati znanstvenofantastični film ‘Exile to Babylon’.

Linker
26. travanj 2024 02:23