Facebook TLZP
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Andrea Andrassy oduševila u ulozi Severine

Natjecatelji popularnog televizijskog showa Tvoje lice zvuči poznato imali su zadatak utjeloviti domaće i strane izvođače i njihove pjesme s nastupa na Eurosongu, a tom je prilikom posebno briljirala Andrea Andrassy.

Andrea je nastupala kao šećer na kraju te izvela Severininu pjesmu Moja štikla i na račun toga dobila odlične komentare. Iako joj kao stand up komičarki nije bilo lako nositi se s tako banalnim tekstom, kako je Goran Navojec rekao, nastup je odradila odlično i osvojila najveći broj bodova. Andrea je odabrala udrugu Hrabri telefon kojoj će Nova TV osigurati novčanu donaciju.

Čast za otvorenje showa pripala je Ronaldu Brausu i njegovoj transformaciji u Sanju Doležal. Imitacija nastupa s pjesmom Ja sam za ples osigurala mu je izrazito pozitivne komentare žirija, međutim mali broj bodova.

Minea je izjavila kako je presretna zbog transformacije u Ruslanu, a žiri je njen nastup nazvao nastupom prave amazonke. Za svoj divlji ples osvojila je velik broj bodova i našla se na samom vrhu ljestvice.

Jasna Palić Picukarić rasplesala je sve u publici pjesmom Hajde da ludujemo koju je na Eurosongu pjevala Tajči. Dobila je brojne komentare na račun izgleda i energije koju je unijela u studio te se također našla pri samom vrhu.

FOTO: Facebook TLZP

Baby Dooks postao je Daniel Popović i prikupio simpatije publike. Žiri je njegov nastup ocijenio kao jednu odličnu imitaciju – kako vokalno, tako i scenski.

Giuliano je večeras imao zadatak imitirati Emiliju Kokić koja je sjedila u žiriju. Prilikom uvodnog videa kroz smijeh je izjavio kako nakon svake transformacije u ženu, osjeća velike posljedice.

Vanda Vinter uspješno se transformirala u pjevačicu Loreen, a izvela je pobjedničku eurovizijsku pjesmu iz 2012. Euphoria. Odlične vokalne sposobnosti, žiri se složio, zaokružile su cijelu priču i osim imitacije ponudile potpun dojam.

Mario Petreković ponovno je oduševio žiri i publiku svojim specifičnim pristupom showu, ali i nastupom. Talentirani Mario odlično se snašao u ulozi Doris Dragović no ovoga puta osvojio znatno manji broj bodova nego u prethodnim emisijama.

Za brojne zanimljivosti iz svijeta poznati i slavnih pratite našu Facebook stranicu:

Linker
19. travanj 2024 10:17