Splash
ODUŠEVLJENA SVOJOM LUTKOM

Anđelica s najdužim stažom dobila svoju voštanu figuru

Popularna manekenka najduže u povijesti Victoria’s Secreta nosi titulu anđelice, a sada je postala besmrtna zahvaljujući voštanoj figuri.

Adriana Lima (34) stigla je u poznati muzej Madame Tussauds u New Yorku kako bi otkrila svoju voštanu figuru odjevenu u donje rublje s Victoria’s Secret Showa 2013. godine kada je nosila fantasy grudnjak.

Splash

FOTO: Splash

Lijepa Brazilka odlično se zabavljala na svečanom otkrivanju voštane lutke koja joj nevjerojatno sliči, a nakon što je provjerila da je sve na svojem mjestu, Adriana nije skidala ruke sa svoje voštane inačice.

Splash

FOTO: Splash

Stvaranje voštane lutke započelo je u srpnju ove godine, kada se slavna manekenka sastala s umjetnicima popularnog muzeja.

– Bilo je nevjerojatno gledati kako taj genijalan tim stvara lutku koja izgleda u potpunosti kao ja – izjavila je tada Adriana, koja je početkom studenog oborila rekord i po 15. put prošetala pistom kao Viktorijina anđelica, što do sada nije postigla niti jedna manekenka.

Model and Victoria's Secret Angel Adriana Lima from Brazil presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD
AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix – Adriana nosi reviju Victoria’s Secreta 2015.

Linker
29. travanj 2024 04:15