NAKON LJUBAVI

Anđa Marić otkrila detalje o nevjeri bivšeg muža

Pjevačica Anđa Marić otvorila je svoje srce i otkrila mučnu borbu s bivšim suprugom Primožom Dolničarom za skrbništvo nad osmogodišnjim sinom Gašparom.

– Mi smo razvedeni, ali on ima fiksnu ideju da mi oduzme skrbništvo – kazala je 36-godišnja pjevačica u intervjuu za Red Carpet, otkrivši i da ne dobiva alimentaciju jer dijeli skrbništvo nad sinom, zajednička imovina nije podijeljena jer nema račune da je trošila svoj novac na uređenje zajedničkog stana, a bivši suprug uzeo je auto koji joj je poklonio.

Ujedno je i detaljno opisala kako ju je njezin bivši suprug dvije godine varao s prijateljicom, a da je konačnu potvrdu nevjere dobila kad joj je on pokazao videosnimku seksa koju su ljubavnici snimili u njezinom bračnom krevetu

– Ja sam ju samo jednom nazvala i to onda kada sam saznala, jer sam reagirala na sadržaj toga filma. Samo sam joj rekla: “Kako te nije sram” – kazala je Anđa Marić, nadodavši da joj se tada srušio cijeli svijet.

Na pitanje novinarke Ivane Nanut je li ona u braku bila vjerna, pjevačica je odgovorila:

– Bila sam vjerna. No, htjela sam ga ostaviti nakon četiri godine. Zaljubila sam se u drugoga, bila je to platonska ljubav, ali on je rekao da me neće pustiti, da će se boriti za mene. Nakon toga sam se dvije godine posipala pepelom kako sam ja mogla biti tako odvratna. I, naravno, dok sam ja bila još jadnija, on je već debelo živio drugi život – kazala je Anđa Marić, a na pitanje vjeruje li i dalje u ljubav, jasno je odgovorila:

– Ne.

Linker
20. travanj 2024 07:04