ISKRENA ISPOVIJEST

Anđa Marić: Muž me varao godinama

Nisam vjerovala da me vara sve dok mi nije pokazao snimku seksa s drugom ženom u našem bračnom krevetu – otvorila je dušu pjevačica Anđa Marić u intervjuu kod Danijele Trbović u emisiji “Osmi kat”. Prema njenim riječima bivši suprug Primož Dolničar maltretirao ju je psihički i imali su jako loš brak, sve dok ona nije smogla snage ove godine reći dosta. Kaže kako je predugo ostala u lošem braku i bila već paralizirana. Nije znala što je crno, a što bijelo, bila je potpuno izluđena, piše Jutarnji list.

– Svim ženama bih htjela poručiti da se to može desiti svakome od nas. Daleko od toga da i ja nemam putra na glavi, jer zar za loš ili dobar brak je potrebno dvoje. Moj najveći šok je bio taj što dolazim iz jedne normalne obitelji pune ljubavi. No moj bivši muž sustavno mi je spuštao samopouzdanje i to na onaj najpokvareniji način – rekla je Anđa i dodala kako se zbog toga počela pitati je li dobra žena i majka.

Kaže kako je njoj bilo normalno da je non stop okružena dečkima iz benda i nije joj bilo upitno ako se njen muž druži s osobama suprotnog spola. No istina je bila sasvim drugačija. Kako je rekla, njen ju je dragi varao i nije joj pružao potporu kada je bilo najbitnije. Problemi su navodno počeli čim su se oženili, a sve je postalo još gore nakon što je rodila. Imala je Baby blues, udebljala se do 90 kilograma i nije bila nimalo raspoložena za seks. U tom trenu njen joj partner nije pružao nimalo potpore, iako se osjećala potpuno shrvano kad je shvatila da su joj grudi veće od glave.

– Najponosnija sam na sebe što sam smogla hrabrosti izići iz loše veze, hodali smo tri godine i bili u braku sedam. No shvatila sam da niti jedno dijete ne zaslužuje živjeti u bolesnoj atmosferi – rekla je. Uplašila se da bi njeno dijete moglo postati isto kao i otac, jer ako mama dozvoli da se preko nje gazi, onda će i on isto tako tretirati svoju ženu.

– Uvijek majka stoji iza svakog takvog prokletog tipa – izričito je naglasila pjevačica. Srušio joj se cijeli svijet, ali je odlučila ići dalje. Plakala je cijelo ljeto, ali u svemu tome i očvrsnula. Izdala je novi album “Kisha” i našla novu ljubav, fotografa Matjaža Baniča.

Nađa Irena Fiščić, Jasminka Komar / Jutarnji list

Linker
16. travanj 2024 00:04