Foto: Matej Dokić
NOVA GLORIA

Ana Rucner: Zbog glasina o razvodu izgubila sam pet kila

Posljednji tjedan osjećam se kao u ne­­­kom filmu, samo što ga nisam re­­ži­­rala ja već ne znam tko. Nekako mi se sve skupilo. Stalno se pitam da ni­­­je bilo glasina da se Vlado i ja ra­­­zvodimo, bi li se uopće pisalo o mom koncertu u Sarajevu. Takvog se pu­­bliciteta sama nikad ne bih sjetila.

Sve me je to to­­liko pogodilo da ne mogu ni jesti. Greta Gu­­delj mi je sašila predivnu haljinu za nastup u Sarajevu, ali kako sam u nekoliko dana smršavjela pet kilograma, plesala je oko mene. Toliko se trudim uskladiti svoju karijeru s majčinstvom i brakom, toliko mi je stalo da uspijem i da svi budemo sretni, toliko se stalno brinem da svima ugodim da počesto na sebe i zaboravim pa ne mogu razumjeti zašto sam se bez ikakva razloga našla u žiži interesa.

Ali bilo je u tom tjednu i lijepih stvari: Vlado je došao na koncert i zajedno smo zapjevali na po­­zo­r­nici, a Darian je proslavio sedmi rođendan – kaže Ana Rucner (30), čelistica svjetskog glasa, ko­­ja se sa sinom i suprugom Vladom Kalemberom odmara na Pagu.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćeni dio teksta – dojmove Ane Rucner o koncertu i boravku u Sarajevu, sve o tome kako su Ana i Vlado Kalember proslavili sedmi rođendan sina Dariana, kako se pripremaju za Darianov polazak u školu te privatne fotografije s proslave rođendana potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 973), koje je na kioscima od 29. kolovoza.

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
18. travanj 2024 08:43