Ana Rucner nastupa na Rabu

Već je postala tradicija da sredinom kolovoza Rab postaje središte hrvatskog turizma i da svojim bogatim programom na RAB Summer Festivalu privlači turiste iz cijeloga svijeta. Kao i prethodnih godina i ovogodišnji Rab Summer Festival donosi puno dobre glazbe, atraktivnog i zabavnog programa te sadržaja koji će zadovoljiti sve one koji požele od 15. do 17. 08. dio svoga odmora provesti na ovom predivnom hrvatskom otoku.

Festival će se otvoriti 15.08. velikim samostreličarskim turnirom nakon čega slijedi velika glazbena poslastica na Trgu Sv.Kristofora i nastup prekrasne violončelistice Ane Rucner. Samo dan kasnije 16.08. održat će se čak dva velika koncerta, pa će publiku na Trgu Sv. Kristofora svojim poznatim ritmovima zabavljati Soulfingersi dok će na gradskoj rivi na svoje doći zaljubljenici elektronske glazbe za koje će svirati najbolji hrvatski i međunarodni DJ-i na koncertu simbolično nazvanim I LOVE RNB. Baš kao i prve dvije večeri i završna, treća večer Rab Summer Festivala donosi pregršt dobre glazbe i odlične zabave.

Tako će 17.8. Trgu Sv.Kristofora svoje najbolje pjesme rapskoj publici pjevati Tomislav Bralić i klapa Intrade, dok će gradska Riva u programu Clubbing Night ponovo okupiti vrhunske DJ-e iz cijeloga svijeta. Rab Summer Festival ponovo pruža vrhunsku zabavu, pa ako želite nezaboravan provod svako navratite na Rab od 15. Do 17. Kolovoza i uživajte u neponovljivoj zabavi.

Linker
25. travanj 2024 19:24