PRED OGLEDALOM

Ana Majhenić: Moj me dečko voli cijelu

Uloga seksi modela u filmu ‘7 seX 7’ za Anu Majhenić (30) imala je posebno značenje. Dotad je bila ‘glumica iz sapunica’, a sad je pokazala da može i mnogo više: filmski kritičari tvrde da je njezina scena u omnibusu od sedam priča najdojmljivija, a časopisi joj nude ‘škakljive’ editorijale. Čak i naziv benda u kojem pjeva s dečkom, novinarom Arsenom Oremovićem (45), ima erotske asocijacije – Mračni predmet želja.

Što je za vas seksepil? – Mislim da to nema veze s načinom odijevanja ili šminkanja. Za mene je to nešto što dolazi iznutra, neobjašnjiva energija kojom netko zrači, a svako forsiranje prelazi u vulgarnost. Ako se netko dobro osjeća i zadovoljan je sobom, pa to još zna prenijeti i na druge, može biti seksi i u trenirci.

S kakvom odjećom i šminkom se vi dobro osjećate? – Volim cipele s visokom potpeticom, bez obzira nosim li ih uz traperice ili haljinu. Šminkam se različito – katkad je to smoky eyes u kombinaciji s usnama u boji pudera, a katkad crveni ruž i oči bez trunka šminke.

Koji je najseksi dio vašeg lica ili tijela? – Rekla bih da su to moji dugi i tanki prsti, s kojima sam dugo godina svirala klavir, a moj me dečko voli cijelu. Tvrdi, ipak, da je na meni prvo primijetio pune usne.

Čime njegujete ruke i usne? – Trenutačno su to L’Occitane kreme za ruke, jer su hranjive i divno mirišu, dok na usne, koje su mi zimi vrlo suhe i ispucale, nanosim Blistex balzam.

Je li vam koža lica dehidrirala? – Nije, imam zahvalan ten. Njegujem se Nivea i Alverde kremama, a jednom tjedno na lice stavim hidratantnu masku Freeman.

Jeste li uspjeli odoljeti blagdanskoj hrani? – Nisam. Imam, srećom, brz metabolizam pa nisam sklona debljanju, a i ne volim slatko. Inače jedem sve – od sarmi i graha do makrobiotičke prehrane.

Bavite li se nekom tjelovježbom? – Mnogo hodam. Imam dva psa s kojima svakodnevno šećem sat-dva, a mislim da sam vitka i zbog brzog tempa života. Dugo godina sam se bavila i suvremenim plesom.

Jeste li pobornica estetskih korektivnih zahvata? – Poštujem svačiji izbor, ali nije mi lijepo kad se netko pretvori u hodajući silikon. Odnosno, kad se zbog pretjerivanja sa zahvatima izobliči do neprepoznatljivosti. Svi ti ljudi – zbog ‘konfekcijskih’ grudi, obraza, usana i noseva – s vremenom izgledaju isto.

Damir Leljak

Foto: Matej Dokić

Linker
15. travanj 2024 18:11