UŽIVA U TRUDNOĆI

Ana Brdarić Boljat očekivala curicu, a dobit će sina

Uvjerena da će njeno prvo dijete biti djevojčica, Ana Brdarić Boljat (30) već joj je odabrala ime – Mia. No, posljednji liječnički pregled poremetio je planove RTL-ove voditeljice Vijesti: ipak ne čeka curicu, nego dečka, pa sad sa suprugom Markom Boljatom treba smisliti neko lijepo muško ime.

– Nakon prvog pregleda suprug se zagledao u ultrazvučne snimke i zaključio da ćemo dobiti – curicu. Premda je bilo prerano za bilo kakve “prognoze”, pa se ni liječnik nije o tome izjašnjavao, Marko je bio toliko siguran u sebe da sam mu povjerovala. No, pokazalo se da nosim dečka. Kako muž ima svoje ideje oko izbora imena, a ja svoje, valjda ćemo do studenog – kad trebam roditi – uspjeti postići konsenzus – govori Ana Brdarić Boljat, koja je u petom mjesecu trudnoće i trbuščić nosi s nevjerojatnom elegancijom.

Mučnina ni ikakvih drugih tegoba nema, i stoga ne čudi da uživa u svakoj sekundi trudnoće. Jedino što joj po ovoj vrućini otiču stopala pa pretežno nosi japanke. Cipele s potpeticom obuva samo kad vodi Vijesti jer joj kamera snima cijeli stas.

Tanja Vučičević

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o trudničkim danima Ane Brdarić Boljat pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 810) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
28. travanj 2024 06:41