HIT MJUZIKL

Ana Begić: Ne znam kako stojimo na nogama

Iza složene i namještene pozornice – na kojoj je bio i jedan stari yugo – na vješalicama su čekali pripremljeni kostimi, obuća i rekviziti, tehničari su namještali ton i rasvjetu, glazbenici uštimavali instrumente, a glumci i plesači redali se u garderobama na šminkanju i frizuri te oblačili kostime, a sve pod budnim okom producentice Željke Ogreste, koja je bez nervoze sve držala pod kontrolom.

Samo sat vremena prije svečane praizvedbe među ekipom mjuzikla ‘Za dobra stara vremena’ vladala je dobra atmosfera, s tek malo pozitivne treme i nervoze. Marko Tolja, kojemu je uloga srednjoškolca Saše glumački debi, opušteno je ispred pozornice čavrljao s novinarkom Marijanom Batinić.

TKO JE BIO NA PREMIJERI: Glazbeni povratak u prošlost oduševio gledatelje

– Nisam tremaš, a prije važnih koncerata zapravo se najbolje opuštam druženjem s ljudima – otkrio je mladi glazbenik, koji je u jeku priprema za mjuzikl objavio i novi album te kao najbolji argument koliko mu je posljednjih nekoliko tjedana bilo naporno pokazao svoje – podočnjake.

Glumica Ana Begić, za razliku od Marka, isprva imala je tremu od pjevanja, a ne glume, no, kako kaže, potpuno se opustila čim su stigli prateći vokali.

– Posljednja tri dana smo proveli ovdje i ne znam kako još uvijek svi stojimo na nogama – komentirala je glumica koja u mjuziklu glumi čistačicu Milenu.

Sanja Doležal je pak bila uzbuđena jer je pjesme koje pjeva desteljećima doživjela u potpuno novom ruhu te je strahovala samo od toga da krivi tekst ne izgovori baš u prvom izlasku na pozornicu. Njezine je strahove ‘šefica’ Željka Ogresta odagnala dobacivši u prolazu: – Ma, Julie Andrews je mala beba za nju!

Linker
19. travanj 2024 02:16