POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

Amy Winehouse bit će pokopana danas na privatnom pogrebu

Nakon što je Scotland Yard izvjestio da autopsija nije uspjela otkriti uzrok smrti poznate pjevačice te da će rezultati toksikološkog testa stići za dva do četiri tjedna, obitelj tragično preminule Amy Winehouse odlučila je da ne treba čekati s pogrebom.

– Pogreb će se održati u utorak i bit će prisutni samo obitelj i bliski prijatelji – rekao je glasnogovornik obitelji.

Nije htio otkriti detalje o točnoj lokaciji ili vremenu sprovoda koji se, prema židovskim običajima, treba održati što prije.

Blake Fielder-Civil ipak neće sudjelovati na današnjem pogrebu svoje bivše supruge Amy Winehouse jer mu zatvorska uprava ne dopušta izlazak. On se, naime, trenutačno nalazi u zatvoru gdje odslužuje 32-mjesečnu zatvorsku kaznu zbog razbojstva i ilegalnog posjedovanja oružja. Amyna smrt navodno ga je pogodila toliko da se onesvijestio, a njegova majka se brine da bi si čak mogao i oduzeti život.

Roditelji 27-godišnje pjevačice jučer su posjetili njen dom u sjevernom Londonu, točnije u Camdenu gdje je i pronađena mrtva u subotu popodne. Tamo su se pozdravili s Amynim obožavateljima, gledali cvijeće, svijeće, plišane igračke, pa čak i kutije cigareta te boce alkohola ostavljene pored policijske trake koja okružuje kuću prerano preminule.

Njen otac, Mitch Winehouse, doletio je iz New Yorka kada je čuo vijest o smrti svoje kćeri te se obratio okupljenoj gomili dirljivim riječima:

– Ne mogu vam ni reći koliko nam to znači: zaista nam olakšavate. Amy je zanimala samo jedna stvar, a to je ljubav. Cijeli život bila je predana svojoj obitelji, prijateljima i vama obožavateljima. Mi smo slomljeni i ja sam bez riječi, ali hvala vam što ste došli.

U medijima se raspravlja i o oporuci koju je pjevačica sastavila nakon razvoda i iz koje je izbacila Blakea. Pretpostavlja se da će njeno 10 milijuna funti vrijedno bogatstvo naslijediti roditelji i brat.

Linker
26. travanj 2024 22:54