Maja Kljajić
MODA ZA SVA VREMENA

A'marie - nova kolekcije iskrene ženstvenosti

Dizajnerica Anamarija Brkić za brend A’marie u svojoj novoj kolekciji utjelovljuje iskrenu ženstvenost i bezvremensku eleganciju kroz besprijekorne i geometrizirane krojeve s elementima romantike, zbog čega je već dugi niz godina miljenica žena koje ne podilaze trendovima i stalnim promjenama na modnoj sceni.

Anamarija iznova u prvi plan stavlja upravo samu ženu koja nosi njezin dizajn i dozvoljava da se njezina osobnost stapa s odjećom te stvara cjelokupan nezaboravan i samouvjeren dojam. Ove sezone on je moderan i poslovan, ostvaren kroz klasične i vječne odjevne predmete kojima je Anamarija dala svoj upečatljiv i prepoznatljiv potpis. Za jesen/zimu 2013./2014. A’marie spaja svoje jednostavne kolekcije s ekskluzivnima te ih stavlja pod isti nazivnik, ostajući kao i uvijek do sada vjerna posebnim tkaninama s naglaskom na kvaliteti, kako dizajna, tako i proizvoda.

Anamarija Brkić pripremila je i svoju petu po redu kolekciju naočala u suradnji s hrvatskom tvrtkom za proizvodnju naočala Ghetaldus koju čine sunčani i dioptrijski modeli u mačkastim oblicima, sa safari uzorkom, u prepoznatljivoj imitaciji drva, spoju metala i brušene plastike te s gradual staklima. A’marie i u ovom slučaju ostaje vjerna svojim bojama koje su siva, smeđa, zelena i crna. Još jedna suradnja je ona s hrvatskim brendom Mayanas čiji upečatljiv nakit u jarkim bojama besprijekorno i dojmljivo funkcionira na podlogama izrađenim od materijala koji sačinjavaju kolekciju tako upotpunjavajući A’marie jesenske komade.

Linker
26. travanj 2024 13:21