DEČKI KAO ČARAPE

Amanda Seyfried - vrlo zaljubljiva holivudska zvijezda

Nakon kratke afere s Jamesom Francom (34) mlada holivudska glumica Amanda Seyfried (26), zvijezda filmova “Mamma Mia!”, “Crvenkapica”, “Pisma Juliji”, “Vrijeme je novac”, “Chloe”, “Dragi Johne” i “Lovelace”, pronašla je novog dečka – Desmonda Harringtona (35) iz serije “Dexter”. I ne bi to bilo ništa neobično da Harrington nije najmanje sedmi Amandin partner otkako je polovicom 2010. prekinula s Dominicom Cooperom (34) – svojom prvom velikom i nepreboljenom ljubavi. Ponovno, ni to ne bi bio tako velik broj da se Amandina rotacija muškaraca s vremenom sve više ne ubrzava.

Nakon rastanka s Cooperom u svibnju 2010. Seyfried se najprije kratko viđala s Alexanderom Skarsgardom (35) te tri mjeseca s Ryanom Phillippeom (37), potom s trgovcima nekretninama Andrewom Joblonom i Justinom Huchelom, a nakon njih na red je došao Josh Hartnett (33). S Hartnettom je raskrstila nakon četiri mjeseca te je u svibnju ove godine “posegnula” za Jamesom Francom, koji u filmu Lovelace igra osnivača Playboya Hugha Hefnera. Njega je nogirala nakon samo mjesec i pol. Napokon je na red došao Harrington, a vjeruje li se statistici kroz najviše nekoliko tjedana i on će postati bivši, i to ponovno u korist nekog naočitog muškarca u srednjim tridesetima.

Iako novopečeni par nastoji skriti svoju bliskost, viđeni su kako se grle, ljube i drže za ruke. Upoznala ih je glumica Jennifer Carpenter, zajednička prijateljica koja također glumi u “Dexteru”, a s Amandom često uživa u planinarenju.

Budući da je priznala kako pati od paničnih napada, možda je i bolje da Amanda nikada nije usamljena. S druge strane, njena potreba da u medijima govori o svojoj čednosti koja se miješa s izjavama o erotskim snovima o ovom ili onom naočitom kolegi prilično je znakovita. Uz nadu da se nije previše uživjela u ulogu Linde Lovelace, Amanda će vjerojatno i dalje tražiti nekoga tko će nadomjestiti Dominica Coopera.

Linker
26. travanj 2024 04:24