DEČKI KAO ČARAPE

Amanda Seyfried ostavila Josha Hartnetta

Nakon četiri mjeseca došao je kraj vezi Amande Seyfried (26) i Josha Hartnetta (33) koja je trajala od siječnja, a javnost je za nju saznala tek nedavno kada su bivši golupčići snimljeni u kupnji namirnica.

Prijatelji glumice tvrde da Amanda još nije preboljela bivšeg dečka Dominica Coopepera (33), kolegu iz filma “Mamma Mia!”, s kojim je u vezi bila od snimanja toga mjuzikla 2008. godine. Kako je Seyfried ne tako davno ljubila i glumce Ryana Phillippea (37) i Alexandera Skarsgarda (35) te trgovce nekretninama Justina Huchela i Andrewa Joblona, čini se da joj nakon Dominica, o kojemu uvijek nježno govori kao o svom prvom dečku, nikako ne polazi za rukom pronaći onog pravog. Kako se Cooper trenutno viđa s glumicom Ruth Neggom (29) glasine o ponovnom zbližavanju s Amandom vjerojatno nisu istinite.

Službena verzija koju je glumica podijelila s bližnjima ipak glasi da je Josha ostavila zbog snimanja filma “Jadnici” u Engleskoj, što joj je onemogućavalo da se s njime redovito viđa.

– Amanda je letjela kući u Los Angeles kad god nije bila u studiju. Trudila se vidjeti s Joshom, ali to nije funkcioniralo, pa je odlučila završiti s tom vezom – podijelili su izvori.

Ako već ne u ljubavi, Amandi u karijeri cvjetaju ruže, budući da je nakon filma “Mamma Mia!” snimila i “Crvenkapicu”, “Pisma Juliji”, “Vrijeme je novac”, “Chloe”, “Dragi Johne” te nadolazeći “Lovelace”.

Joshu Hartnettu, poznatom po filmovima “Pearl Harbor”, “Pad Crnog jastreba”, “Grad grijeha”, “Crna Dahlia” i drugima, utjehom ostaje također respektabilna lista bivših djevojaka, poput Scarlett Johansson, Kirsten Dunst, Penelope Cruz i Rihanne.

Linker
26. travanj 2024 17:11