PRVI VIDEO

Amanda Peet pokazala kćer Molly June

Američka glumica Amanda Peet trebala je prije tri tjedna gostovati u talk showu Davida Lettermana , ali je otkazala u zadnji tren zbog – trudova. Zvijezda serijala “Jack i Jill” te filma “Ubojica mekog srca”, mjesec dana prije termina rodila je kćer Molly June, no nije ni zaboravila na poznatog voditelja te se sinoć pojavila u njegovom showu.

Iako je trebala promovirati svoj novi film “Please Give”, 38-godišnja Peet uglavnom je govorila o svojoj kćeri te je ujedno i pokazala prvu zajedničku videosnimku.

– Ovo je Molly June, stara je samo par dana. Na snimci možete vidjeti kako je još u onoj fazi života kada misli da je sve oko nje – sisa – smijući se rekla je Amanda Peet. Ujedno je i priznala da je zajedno sa suprugom, scenaristom Davidom Benioffom , teško pronašla ime za kćer.

– Nikako se nismo mogli dogovoriti oko imena. No, ne možete izaći iz bolnice dok djetetu ne date ime, pa nas je medicinska sestra doslovno tjerala da se odlučimo dok nas je auto čekao na bolničkom parkiralištu, a mi se nismo mogli odlučiti između Molly June i Maya June. Na kraju je David na dva papirića napisao imena, stavio ih iza leđa, a ja sam trebala odabrati ruku. Izabrala sam onu u kojoj je bio papirić s imenom Maya, što je bio mužev izbor, te sam se stvarno naljutila. Tek tada je popustio – opisala je američka glumica kako su pronašli idealno ime za svoju kćer Molly June.

Peet i Benioff vjenčali su se u rujnu 2006., a već imaju 3-godišnju kćer Frances Pen.

Linker
26. travanj 2024 12:51