Neja Markicevic / CROPIX
ČIM PRIJE

Alma Vukičević Bukvić i Amar Bukvić priželjkuju prinovu

Mladi bračni par otkrio je za Studio, prilog Jutarnjeg lista, da bi voljeli proširiti obitelj i to uskoro, piše Jutarnji.hr.

Alma Vukičević Bukvić i Amar Bukvić upoznali su se prije dvije godine, zaručili su se na Almin 26. rođendan i vjenčali u lipnju ove godine.

PR stručnjakinja i poznati glumac za prijatelje i obitelj organizirali su netipičnu svadbu koja je bila ispunjenje svih njihovih snova.

Facebook

FOTO: Facebook

– Naša svadba je bila emotivna, intimna i romantična. Baš kakvu smo htjeli! Čak je i kiša, koja je padala netom prije samog obreda, dala cijelom vjenčanju poseban osjećaj romantike. I prije svega, bila je netipična. Kad imate predivan razlog za slavlje i romantičan prostor, potrebno je nekoliko lijepih detalja i puno dobrih prijatelja, kolega i rodbine. Da mogu vratiti vrijeme ne bih ništa mijenjala – priznala je Alma, a Amar je otkrio recept za sretan brak: povjerenje, poštovanje i posvećenost, piše Jutarnji.hr.

Nakon vjenčanja, bračni par priželjkuje i prinovu u obitelji, ali prije toga spremaju se na medeni mjesec na Bliski istok i u jugoistočnu Aziju, nakon čega će se vratiti poslovnim obavezama.

Linker
18. travanj 2024 13:15