TRI PITANJA

Aljoša Šeric: Ne zavodim žene uz vino i gitare

Frontmen grupe Pavel, rođen prije 36 godina u Splitu, jednako je uspješan kao glazbenik i odvjetnik, a zagrebačkoj publici će na koncertu u Tvornici 15. ožujka predstaviti album ‘Od prve zvijezde ravno’, koji je nominiran za četiri Porina

Koja vas je žena inspirirala za pjesmu “Zbog tebe”, nominiranu za Porina u kategoriji za pjesmu godine? – Za neke stihove odgovorna je osoba s kojom sam u vrijeme nastanka pjesme bio u vezi, a ostatak se nadovezao dok sam razmišljao o imaginarnoj djevi.

Što ste najhrabrije napravili za neku djevojku? – Bilo je nekoliko gesti koje su se mogle smatrati hrabrima, ali to je sve dim i prašina, mislim da vrijeme odvažnosti za mene tek dolazi.

Je li danas teško zavesti djevojku pjesmom? – Ako mislite na klasično zavođenje uz vino i gitare, nikad nisam bio taj tip: ne znam svirati tuđe pjesme, a i vlastite stihove zaboravljam uz malo alkohola. Dakle, meni bi to uvijek bilo prilično teško.

Josip Jurčić

Pročitali ste skraćeni intervju – kako Aljoša usklađuje glazbenu i odvjetničku karijeru, što o njegovoj glazbi misli njegov otac, poznati odvjetnik Branko Šerić te kako se osjećao kad je napustio grupu Ramirez pročitajte u tiskanom izdanju Glorije.

Linker
17. travanj 2024 16:12