Arhiva/Instagram/Alina Boz
U NOVOJ GLORIJI

Alina Boz - mladu zvijezdu 'Tuđeg života' uspoređuju s legendarnom Hurem

Mladu glumicu, koja u turskoj seriji ‘Tuđi život’ igra jednu od glavnih uloga, onu zlice Hazal, u Turskoj uspoređuju s, već pomalo legendarnom, Hurem odnosno glumicom Meryem Uzerli.

Usporedba Aline Boz (17) i njenog lika zločeste školarke Hazal i Meryem Uzerli koja se proslavila kao okrutna sultanija Hurem u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstven’ nameće se samo po sebi. Obje imaju zelene oči i crvenkastu kosu, proslavile su ih uloge zlica i – obje su u Tursku došle iz drugih zemalja.

Mlada glumica rođena je u Rusiji, odakle je njena majka, a tamo je i živjela do svoje sedme godine. Alina je priznala kako joj je bilo jako teško naučiti turski kada se prije deset godina s roditeljima doselila u Instanbul – baš kao što i Meryem, s kojom ju uspoređuju, nije bilo lako naučiti turski jezik budući je živjela u Njemačkoj.

Tko ju je otkrio i uveo u svijet – prvo manekenstva – a potom i filma, kakvi su joj planovi za budućnost, ima li dečka – priču o Alini čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 18. veljače.

Linker
18. travanj 2024 07:28