TANAK NA ŽIVCIMA

Alexander Skarsgard napio se previše krvi

Na popularnom festivalu Coachella Music and Arts Festival, održanom preko vikenda u kalifornijskom gradiću Indio, većina publike uživala je u nastupu glazbenih zvijezda poput Thoma Yorkea, bendova Grizzly Bear, La Roux, Spoon, Deerhunter i mnogih drugih modernih indie uzdanica. U ležernoj atmosferi posjetitelji su ispijali koktele i odmarali na livadi ispred pozornice.

Nažalost, za švedskog glumca Alexandera Skarsgarda (33) posjet festivalu ipak nije prošao tako opušteno. Naime, zvijezdu proslavljenu ulogom Erica Northmana, vampirskog šerifa i vlasnika noćnog kluba Fangtasia, u popularnom hit serijalu “True Blood”, iziritirao je nasrtljivi paparazzo koji ga je pratio tijekom koncerata.

Čini se da sin slavne glumačke zvijezde Stellana Skarsgarda , ne posjeduje očevu smirenost i šarm, nego lagano gubi živce i već je bio na dobrom putu da se fizički obračuna s dosadnim fotografom. Srećom, pravovremeno je interveniralo osiguranje na festivalu te su obuzdali Skarsgarada, pretjerano uživljenog u ulogu svemoćnog šerifa-krvopije, pa se situacija vrlo brzo smirila. Došlo je do naguravanja, ali uz pomoć prijatelja, dežurni policajac zaustavio je temperamentnog glumca prije incidenta.

Samo nekoliko minuta kasnije, Skarsgard se opustio u društvu djevojke, američke glumice Kate Bosworth (27) koju je upoznao prošle godine na snimanju filma “Straw Dogs”, remakeu istoimenog kultnog filma iz 1971. redatelja Sama Peckinpaha. Glumica proslavljena ulogom u filmu “Superman Returns” zagrlila je svog odabranika i smirila tenzije pa su ostatak vremena uživali u festivalskom programu.

Linker
26. travanj 2024 00:41