ZVJEZDANI RASKID

Alexander Skarsgard i Kate Bosworth prekinuli nakon dvije godine

Nakon što su proveli gotovo dvije godine zajedno, Alexander Skarsgard (34), najpoznatiji po ulozi Erica Nortmana u HBO-ovoj seriji ‘Okus krvi’ i glumica Kate Bosworth (28) prekinuli su vezu, piše US Weekly.

– Bila je obostrano i dogodilo se nedavno – rekao je izvor blizak bivšem paru.

Par se upoznao na snimanju remakea kultnog trilera Sama Peckinhapa iz 1970-ih, ‘Straw Dogs’, a ovo nije njihov prvi prekid. Razdvojili se još u listopadu, ali su se pomirili mjesec dana kasnije.

Nove glasine da Skarsgard i Bosworth razmišljaju o raskidu veze počele su još u ožujku, kada su u Los Angelesu ručali s roditeljima lijepe glumice, najpoznatije po ulogama u filmovima ’21’ i ‘Superman – Povratak’ u kojima je glumila s Kevinom Spaceyjem. Zvjezdani par jedva da je razmijenio nekoliko riječi cijelu večer.

– On je razgovarao samo s njenim roditeljima i drugim ljudima. Mogla se osjetiti tenzija. Svađali su se oko gluposti. Još uvijek su zajedno, ali mislim da neće dugo – za isti magazin rekao je tom prilikom njihov prijatelj.

I dok je 28-godišnja glumica u usponu početkom srpnja fotografirana u prijateljskom zagrljaju sa svojim bivšim dečkom Orlandom Bloomom (34), sada oženjenim za anđelicu Victoria’s Secreta Mirandu Kerr (28), njen dragi odlučio je zagrliti slobodu. Prošli tjedan na konvenciji Comic-Con u San Diegu, Skarsgard je viđen kako flertuje s lijepom brinetom, a kasnije je i napustio tulum s njom.

Ipak, šarmantni švedski glumac i lijepa plavuša još će neko vrijeme morati provesti zajedno jer tek u listopadu izlazi u distribuciju njihov zajednički film ‘Straw Dogs’, što znači da ih čeka još mnogo zajedničkih promocija i premijera. Vjerojatno će im biti zabavno na crvenom tepihu.

Linker
19. travanj 2024 05:39