SKUPOCJENA MODA

Alessandra Ambrosio nosi grudnjak od 2.5 milijuna dolara

Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (31) upravo je dojila sina Noaha Phoenixa rođenog u svibnju kada je dobila poziv da na reviji Victoria’s Secreta u prosincu nosi grudnjak vrijedan 2.5 milijuna dolara zvan “Fantasy Bra”, dio kreacije “Floral Fantasy”.

Grudnjak je urešen ametistima, safirima, rubinima i dijamantom od dvadeset karata te dolazi s pripadajućim pojasom također načinjenim od dragog kamenja. Grudnjak je djelo kompanije London Jewelers koja je načinila isti odjevni predmet jednake vrijednosti što ga je prošle godine nosila Alessandrina australska kolegica Miranda Kerr.

– Savršeno mi pristaje, kao da su ga napravili za mene, i vrlo je romantičan. Kada sam saznala da ću ga nositi, poželjela sam vrisnuti. Bila sam prilično zabrinuta budući da su me zatekli u potpunom majčinskom modu – rekla je Alessandra, koja s kalifornijskim biznismenom Jamiejem Mazurom ima i kćer Anju Louise (4).

Kako joj je liječnik dozvolio angažman, Ambrosio se brzo posvetila gubitku težine stečene u trudnoći, svakodnevno vježbajući jogu, pilates i trčanje.

– Također sam igrala odbojku na plaži, plivala i trčala za djecom. I dojenje pomaže – objašnjava ljepotica.

No Alessandra se ni tijekom trudnoće nije previše opustila – svakodnevno je pila svježe cijeđene sokove i jela mnogo ribe i salate. Ponekad se ipak prepustila sladoledu i pizzi.

– Kći obožava mini tortice, pa bismo ih ponekad dijelili – priznala je Alessandra slatki grijeh.

Linker
26. travanj 2024 21:16