SAVJET ZA MAME

Alanis Morissette u borbi protiv postporođajne depresije

Kanadska pjevačica Alanis Morissette rodila je sina Evera Imrea na Božić 2010. godine, a svjetski mediji uskoro su počeli pisati o njezinoj sreći. No, samo rijetki članovi njezine obitelji znali su da ona ujedno prolazi i kroz najteže trenutke u životu. Naime, nakon što je postala majka, 38-godišnja pjevačica dobila je postporađajnu depresiju, protiv koje se teško borila.

– Mislila sam da je to samo loše raspoloženje i da ću ga se uspjeti otarasiti. No, ubrzo sam shvatila što ću dulje čekati da se obratim za pomoć to će mi biti teže – kazala je Alanis Morissette u razgovoru za ET Canada.

Alanis Morissette sa sinom Everom Imreom

O svojem problemu pjevačica je progovorila kako bi pomogla i ostalim majkama da ne osjećaju sram zbog postporođajne depresije, već odmah potraže stručnu pomoć.

– Želim da se izbriše osjećaj srama koji najčešće prati tu bolest. Nitko nije kriv kad se pojavi postporođajna depresija, to je nešto što se samo dogodi. Osobno sam predugo čekala da potražim pomoć – kazala je Alanis Morissette.

Kanadska pjevačica svjetsku je slavu dosegnula 1995. objavljivanjem albuma “Jagged Little Pill” na kojem su se nalazili hitovi “You Oughta Know”, “Head Over Feet”, “Ironic”… Jučer se u trgovinama pojavio njezin osmi studijski album “Havoc and Bright Lights”.

Od 22. svibnja 2010. udana je za šest godina mlađeg glazbenika Marija “MC Souleye” Treadwaya, a zajedno su 25. prosinca 2010. dobili sina kojem su dali ime Ever Imre Morissette-Treadway.

Linker
28. travanj 2024 10:03