BEBA NA PUTU

Adele očekuje svoje prvo dijete

Adele Laurie Blue Adkins (24), britanska pjevačica koja je svojim moćnim glasom na prepad osvojila svjetske top liste hitovima “Rolling in the Deep” i “Someone Like YOu”, odnosno albumima “19” i “21”, te se potom povukla u privatnost, očekuje dijete s dečkom Simonom Koneckijem (38), o čemu je sama obavijestila obožavatelje na svojoj službenoj stranici.

– Sretna sam što mogu objaviti da Simon i ja očekujemo naše prvo dijete. Željela sam da to čujete izravno od mene. Naravno da smo vrlo uzbuđeni, ali molim vas poštujte našu privatnost u ovom za nas dragocjenom razdoblju – napisala je osmerostruka dobitnica Grammyja.

Par koji je prvi puta zajedno viđen ovoga siječnja očito je brzo učinio “sljedeći korak” u svojoj vezi. Simon je Adele dopratio na dodjelu Grammyja u veljači gdje je pjevačici pripalo šest gramofona .

Kasnije istoga mjeseca Adele je priznala kako bi željela imati troje djece, sve redom sinove, i to do svoje 30. godine. Također je obećala tom projektu što skorije prionuti.

Ekološki aktivist i poduzetnik Simon Konecki iz prošlog braka sa stilisticom Clary Fisher ima petogodišnju kćer , a s Adele ga je upoznao pjevač Ed Sheeran.

Linker
26. travanj 2024 07:07