MODNI ZAOKRET

5 modnih trendova koje ove godine morate isprobati

Novu godinu koja mnogima simbolično predstavlja i novo životno poglavlje – obilježite malim stilskim zaokretom. Iako možda snažno držite do osobnog modnog izričaja, ipak pustite neke trednove u svoj život i poigrajte se modom na jedan sasvim novi način.

Pogledajte koje modne trendove poznati svjetski stilisti predlažu u 2015. godini.

Crna je klasična, međutim ove godine priliku dajte i drugim bojama. Razbijte monotoniju i odlučite se za kombinacije u jarkoj boji; poput ružičaste, crvene ili žute.

342,30 kn, Sisley

Ukoliko ste neodlučni i dvojite oko kombinacije s hlačama ili haljinom, modni stilisti savjetuju da odijenete oboje. Haljina preko hlača ove godine vraća se na velika vrata.

Haljina 199,90 kn, Zara

Šljokice više nisu rezervirane samo za blagdanske i večernje prilike, nego se mogu kombinirati i u dnevnim varijantama. Šljokičasti sako ili cipele biti će pravi stilski pogodak.

Sako 399,90 kn, Zara

Ukoliko imate kutijicu punu rasparenih naušnica ovo će biti odlična vijest za vas jer su u trendu različite naušnice, po mogućnosti kombinacija viseće i medicinke.

Naušnice 69,90 kn, H&M

Večernja kombinacija više ne mora nužno biti elegantna samo s visokim potpeticama. Mnoge zvijezde sve češće za crveni tepih biraju ravne špic cipele.

249 kn, Mango

Linker
03. kolovoz 2022 18:34