INSTAGRAM
TRENDOVI

5 modnih pravila koja biste trebali prekršiti već danas

Možda su nekada bila kruta i stroga no danas se modna pravila mijenjaju i ovise i mnogočemu, a ponajviše o kreativnosti pojedinaca. Više ne postoje granice i sve je dopušteno – što orginalnije, to bolje.

1. Bijela boja

Iako mnogi bijelu doživljavaju kao ljetnu ili proljetnu boju, ona će se odlično uklopiti i u zimske kombinacije. Bijele traperice i oversize pulover biti će pun pogodak i prije dolaska toplijih dana.

Foto: Instagram

2. Torba bi trebala biti usklađena s cipelama

Ovo staro pravilo biste trebali čim prije zamijeniti novim koji dopušta apsolutno sve. Zaigrane kombinacije boja doprinijet će cjelokupnom dojmu i orginalnosti stila.

Foto: Instagram

3. Zabranjeno je miješati različiti printove

Dozvoljeno ih je miješati i na taj način postići vrlo zanimljiv izgled. Blogerice i brojne trendseterice vole kombinirati prugice s točkicama ili leopard uzorak s etno paisley uzorkom.

Foto: Instagram

4. Crna i mornarsko plava ne idu zajedno

Još jedno pravilo koje morate prekršiti čim prije i iskombinirati crne hlače i mornarsko plavi pulover koji će odlično pristajati.

Foto: Instagram

5. Šljokice su samo za večernje varijante

Šljokice na odjeći i modnim dodacima sada svoje mjesto imaju i u dnevnim varijantama. Ne trebate pretjerivati, ali malo sjaja učinit će svaki dan još boljim, a vas će izdvojiti iz jednolične mase.

Foto: Instagram

Linker
20. travanj 2024 09:27