Ivan Pavliš
OŽIVI ME

5 jesenskih modnih lekcija poznatih Hrvatica

Brojni poznati okupili su se na predstavljanju kampanje Oživi me kojom se želi podići razina svijesti građana te educirati javnost o važnosti poznavanja jednostavnih postupaka oživljavanja osobe koja doživi srčani zastoj. Za tu priliku poznate Hrvatice iz javnog života svojim modnim kombinacijama dale su nam odlične lekcije za odabir pravih jesenskih odjevnih kombinacija.

Matija Vuica zna kako su u trendu iste boje, ali različitih nijansi. Najuspješnija hrvatska modna dizajnerica odlično je iskombinirala crveni komplet koji dodirnu točku ima u maloj torbici i odgovarajućem make upu.

Foto: Ivan Pavliš

Iva Balaban još uvijek nije spremna odreći se omiljene ljetne kombinacije – boyfriend traperica i visokih potpetica pa im je samo dodala sako od sjajnog materijala i torbu s uzorkom reptila, u jesenskoj boji.

Foto: Ivan Pavliš

Barbara Kolar zablistala je u kombinezonu kojemu je dodala remen kako bi naglasila struk, a preko kojega može odjenuti kratki kožnjak i pašminu ukoliko se temeratura spusti za nekoliko stupnjeva. Jednostavno i u trendu.

Foto: Ivan Pavliš

TV voditeljice Mia Kovačić i Ana Stunić zablistale su u pravim jesenskim izdanjima. Slojevito odijevanje najbolji je odabir za nadolazeće vrijeme jer je najlakše skidati ili dodavati komad po komad i tako se pripremiti za sve vremenske (ne)prilike.

Foto: Ivan Pavliš

Ana Brdarić Boljat zna kako je kombinacija sakoa i traperica najbolji odabir za svaku priliku. Elegantno, ženstveno, a istovremeno i praktično.

Boris Kovacev / CROPIX

Foto: Ivan Pavliš

Pratite nas i na Facebooku i lajkajte našu novu Fb stranicu !

Linker
25. travanj 2024 20:57