Screenshot
PRIPREMITE SE

5 božićnih reklama koje će vas rasplakati

Svake godine brojne velike kompanije međusobno se bore za osvajanje publike najoriginalnijom božićnom reklamom, a redovito igraju na emocije.

Prošle je godine britanska robna kuća John Lewis nadmašila konkurenciju božićnom reklamom u kojoj glavne uloge imaju maleni dječak i njegov pingvin, a nisu razočarali ni ovogodišnjom reklamom koja je mnoge dirnula u srce. Ovog puta glavne uloge imaju starac na Mjesecu i djevojčica koja mu pošalje poklon kako bi znao da nije sam.

Ipak, ove je godine definitivni pobjednik Edeka, njemački lanac supermarketa, koji je božićnom reklamom poslao dirljivu poruku koja vrijedi cijelu godinu, a ne samo za blagdane.

Nespretna mačka koja slučajno spali obiteljski dom baš na sam Božić ima glavnu ulogu u reklami britanskog trgovačkog lanca Sainsbury, a na svu sreću priča ima sretan kraj.

Toys”R”Us božićna reklama šalje poruku da se “dobro dobrim vraća”. Djevojčica s prijateljima ukrasi dvorište starijeg susjeda za blagdane, a on im uzvrati tako što ispod okićenog bora ostavi poklone za njih.

Za jednu od najljepših ovogodišnjih božićnih reklama zaslužna je Španjolska lutrija, a od ostalih se razlikuje i po tome što je animirana. Teško ćete suzdržati suze kada vidite dirljiv kraj.

Linker
19. travanj 2024 16:50