Instagram
UVIJEK ISTA

45 joj je godina tek - sretan rođendan Jennifer Lopez!

Latino diva 24. srpnja slavi 45. rođendan no po njezinu izgledu to se nikako ne bi zaključilo; svi se slažu kako Jennifer Lopez izgleda gotovo isto kao i prije 20 godina, štoviše, i bolje nego na početku karijere.

Jennifer se na filmu pojavila 1990-ih u malim ulogama, a prva glavna filmska uloga bila joj je ona Selene u istoimenom biografskom filmu 1997. Već sljedeće godine Jennifer je proglašena prvom Latino glumicom koja je za ulogu dobila više od miljun dolara, koliko joj je isplaćeno za film Daleko od očiju u kojem joj je partner bio George Clooney.

Pametno iskoristivši pridošlu slavu i pozornost javnosti Jennifer je 1999. izdala svoj prvi glazbeni album i započela uspješnu glazbenu karijeru.

U godinama koje slijede Jennifer je podjednako uspješno plovila glumačkim i glazbenim vodama snimivši preko 20 filmova i izdavši 8 albuma.

Ova glumica i pjevačica smatra se najutjecajnijom i najbolje plaćenom Latino izviđačicom, a svoje carstvo Jennifer je gradila i kroz kolekcije odjeće, nakita i parfema.

Bila je u vezama s poznatim muškarcima iz svijeta showbizza poput repera Seana Combsa, Bena Afflecka i Marca Anthonyja s kojim je bila u braku od 2004. do 2011. i s kojim ima šestogodišnje blizance Emme i Maxa.

Lopez je nedavno prekinula vezu s mladim plesačem Casperom Smartom i svoj 45. rođendan dočekala u, kako je nedavno izjavila, najboljoj formi u životu.

Pogledajte neke od manje poznatih fotografija slavne Latine!

Sipa/Cropix
Splash
Foto: JLP
Sipa/Cropix
Jennifer Lopez and twins Emme and Maximillian watch beau Casper Smart (red Jersey no. 7) play in a celebrity football game for the victims of Sandy.
San Juan, PUERTO RICO - 22/12/2012.
NO RIGHTS IN PUERTO RICO
/ SIPA
Linker
17. travanj 2024 18:23