JLP/Instagram
S NJIMA NEĆETE POGRIJEŠITI

3 najbolje frizure za ljeto

Ljetnu uzavrelu atmosferu sve koje se ne žele odreći svoje duge kose lakše će podnijeti pomoću frizura koje su vrlo jednostavne, a uvijek popularne.

Duga kosa najbolji je saveznik za igre s različitim frizurama, a ovog ljeta vrućine si olakšajte svim varijantama pletenica, punđi i repova, koji su već nekoliko sezona neizostavni ljetni trend.

Pletenice, svima omiljena frizura iz djetinjstva, vratila se kao neizostavni trend već prije nekoliko godina, a ovo ljeto možete nositi sve tipove pletenica koji vam padnu na pamet. Bez obzira je li vam draža uredna ili razbarušena pletenica, bit će odličan odabir kako za večernje izlaske, tako i za odlazak na plažu.

–>Zvjezdane frizure-nose se pletenice na stranu

JLP

FOTO: JLP

Niska ili visoka, mala ili velika, punđa je najbolji odabir za vruće ljetne dane, a dodatan plus je i to što je zalizana kosa ove godine jedan od najvećih hitova.

JLP

FOTO:JLP

Jednostavan rep za kojeg vrijedi pravilo da pravila nema, neki smatraju preobičnom frizurom, no zvijezde ga ove godine rado biraju i za odlazak na crveni tepih. Razbarušeni rep možete dodatno “začiniti” upečatljivom gumicom za kosu, a ako više volite niski rep, napravite ga uz pomoć pramena kose.

Instagram

FOTO: Instagram

Linker
26. travanj 2024 12:43