PRIRODAN IZGLED

3 glavna proizvoda proljetne kozmetičke torbice

Promjena vremenskih uvjeta zahtjeva i laganu obnovu kozmetičke torbice, ako zbog ničega drugog, zbog novih trendova: promjenjivo proljetno vrijeme nameće prirodan izgled, koji se, naravno, postiže adekvatnom šminkom.

Za savjet koji proizvodi su najprikladniji za promjenjivo proljetno vrijeme ali i najbolji za postizanje dojma prirodnog izgleda pitali smo stručnjakinju, Jelenu Rimac Vuković koja već 10 godina radi kao savjetnik u selektivnoj kozmetici.

Najvažnija je dobra podloga

Najvažnije je zaštititi kožu od nepovoljnih utjecaja sunca stoga je tekući puderi sa zaštitom neizbježan proizvod proljetne kozmetičke torbice. On, osim što štiti od sunca i njeguje kožu lica pruža i najbolji “prirodni ten”.Tekući puderi prednjače pred onima u kamenu. Pravilnim odabirom teksture i nijanse tekućeg pudera dobiva se savršena podloga, koja i nosi cijeli make up, za razliku od suhih pudera koja gotovo uvijek izgledaju presuho toliko da daju cake ili efekt suhe zemlje.

Sjajilo za usne

Poželjno je jer ističe usta ali ne na način kako ih naglašava ruž već puno diskretnije. Također ne zatjeva precizno nanošenje poput ruža a daje efekt punijih i zaglađenih usana.

Rumenilo u kremi

Svakako je vrlo praktično: vrlo jednostavno se aplicira (prstima ili kistom) i dozira te samim time daje i prirodniji dojam od pudera u prahu koji se nanosi kistom.

Linker
16. travanj 2024 03:45