STAY WITH ME

2.8 milijuna ljudi preslušalo pjesmu Gorana Karana

Zahvaljujući nepoznatom turskom obožavatelju, koji podjednako voli pjesme Gorana Karana i sapunicu “Asi”, splitski pjevač dobio je milijunski auditorij.

Naime, video s montiranim scenama iz serijala “Asi” u kojem je kao glazbena podloga iskorištena Karanova pjesma “Ostani”, čiji je engleski naslov “Stay With Me”, u godinu dana pogledan je gotovo tri milijuna puta. Time je i pjesma s kojom je pjevač 2000. predstavljao Hrvatsku na Eurosongu dobila svoj novi život.

– Drago mi je da se netko sjetio pjesme stare deset godina, ona je skoro pa evergreen. Jedini je problem što od interneta nemam nikakvu zaradu – našalio se glazbenik 46-godišnji glazbenik koji je u Turskoj rado viđen gost – na poziv glazbenog producenta Serhata Hacipasaloglua 2002. nastupio na Megahit festivalu na kojem je s pjesmom “Potonut ću u mrak” osvojio drugo mjesto, a nedugo nakon toga je s tamošnjom velikom zvijezdom Nukhet Duru snimio pjesmu “Antalya” – na hrvatskom, turskom i engleskom jeziku.

Iako ne krije oduševljenje turskom kulturom i običajima, Goran Karan nije pogledao niti jednu epizodu popularnog TV serijala “Asi” koji se trenutno prikazuje na Novoj TV.

-Kako sam većinu vremena na putu ne stignem gledati televiziju i ne pratim serije, ali jednu epizodu ću pogledati čim uhvatim vremena – izjavio je glazbenik.

Linker
24. travanj 2024 23:23