ZA MAME SVIH SPORTAŠA

Procter & Gamble, globalni partner Olimpijskih igara, otvorio je vrata svoje Globalne obiteljske kuće u Sočiju te tako izrazio dobrodošlicu mamama i obiteljima olimpijaca koji će se tamo natjecati.

Koliko je važna uloga majke istaknula je i Janica Kostelić, ambasadorica projekta Hvala ti, mama u Hrvatskoj: – Sve svoje vrhunske sportske rezultate mogu, između ostalog, zahvaliti potpori svojih roditelja. Tata je imao više uloga, ali mama je ta koja je najviše brinula i bdjela nad nama. Iza svakog sportaša, osim trenera, tu su mame koje „odrade“ jako veliki posao koji se nikada ne vidi, i zato im svi mi trebamo biti zahvalni – rekla je Janica, uz koju je projekt podržala i njena mama Marica Kostelić.

U Hrvatskoj se u sklopu kampanje Hvala ti, mama do 28. veljače kupnjom P&G-ovih proizvoda prikupljaju sredstava za sportaše mlađih dobnih uzrasta u sklopu razvojnog programa HOO-a, a u sklopu nagradne igre čak 100 sretnih dobitnika imat će priliku upoznati Janicu Kostelić i družiti se jedan dan s njom.

P&G-ova Obiteljska kuća u punom smislu riječi slijedi smjernice programa Hvala ti, mama, u sklopu kojeg P&G-ove marke (Pantene®, Gillette®, Ariel®, Oral-B®, Duracell® i dr.) odaju priznanje ulozi koju majke imaju u ostvarenju snova svoje djece. http://youtu.be/57e4t-fhXDs

Linker
24. travanj 2024 21:23