Matea Smolčić Senčar
LICE S NASLOVNICE

Zvijezda novog Appeala, Lidija Bačić: 'Najviše volim svoj karakter, a o izgledu ne moram ni govoriti'

Splitska pjevačica dopustila je da 'sletimo' na njezin planet Lille i otkrila za novi broj magazina Appeal kako je svoje lice i tijelo dovela do savršenstva - iako ne pazi što jede, ne vježba u teretani, ne nanosi skupe kreme i ne bježi od sunca.

Kad je žena lijepa i dobro građena, mnogi će se potruditi da joj nađu manu pa ustvrditi da je površna ili nesposobna. S tim se predrasudama suočavala i Lidija Bačić (34), splitska pjevačica i kraljica društvenih mreža koja doista pršti od seksepila, ali tijekom intervjua u Velvetu, njezinu najdražem zagrebačkom caffe baru, dokazala je da je itekako inteligentna, britka, duhovita i samouvjerena. Neslužbena krilatica te nesuđene ekonomistice visoke 179 centimetara je “i glas i stas“, a reklo bi se i radišnost, jer ovih dana posla ima preko glave. Završila je snimanje dvostrukog albuma “Revolucija“, koji će izaći i kao duplo vinil izdanje, a na njemu je radila dvije godine sa svojim producentom Fayom i još nekim suradnicima. Dogovorila je i novogodišnji koncert na Viru, snimila kalendar za 2020., a čeka je i duet s pobjednicom Planet Lille Showa. Pogledajte kako smo se proveli na snimanju i što nam je sve Splićanka otkrila.

Popularna Lille je za novi broj odgovorila na brojna škakljiva pitanja, a samo za Appeal je pokazala da stvarno ne koristi nikakve filtere na Instagramu.

Novi broj Appeala potražite na kioscima od danas - dolazi kao dar uz novi broj magazina Gloria Glam.

Linker
21. travanj 2024 20:02