Ekskluzivno!

RTL-ove zvijezde više nisu zajedno: Poznati televizijski par prekinuo uoči četvrte godišnjice veze

Novinari središnjih informativnih vijesti RTL-a - Ivona Hemen i Ivan Vrdoljak - prekinuli su ljubavnu romansu, no ostaju u dobrim odnosima jer dijele istu redakciju u kojoj je prije četiri godine i započela njihova ljubavna priča.

Ivona Hemen (30) i Ivan Vrdoljak (36) već godinama prenose vijesti u središnjoj informativnoj emisiji RTL-a - ona iz svijeta sporta, a on iz domaće i vanjske politike - no kad je riječ o njihovim privatnim životima, informacije daju na kapaljku.

Čitajte i: Ljubavni brodolomi televizijskih parova: Mojmira Pastorčić i Marko Vargek, Tea Blažević i Tihomir Ladišić samo su neki od parova koji su si rekli ‘Zbogom‘

Dugo su skrivali da su u vezi, što je prva otkrila Gloria prije dvije godine, a sada ekskluzivno doznajemo da je njihovoj ljubavi, koja je započela potkraj 2017., došao kraj. Zajedno nisu od ljeta, ali njihovi poznanici kažu da su ostali u korektnim odnosima te da će i dalje kvalitetno surađivati u emisiji RTL Danas. Veliki su profesionalci pa se pred kamerama priroda njihovog privatnog odnosa nije naslućivala ni kad su bili zajedno, a ni sad kad su raskinuli. Na poslu je, međutim, sve i započelo.

Najprije su kao kolege često odlazili na kave i ručkove, a onda je to preraslo u nešto više.

To što rade u istoj medijskoj kući nije ih opterećivalo.

image
Potkraj godine Ivona Hemen i Ivan Vrdoljak trebali su proslaviti četvrtu godišnjicu veze.
RONALD GORSIC/CROPIX

- Prednost toga je da privatno vrijeme ne trošimo na prepričavanje radnog dana. Radije gledamo filmove i serije, družimo se sa zajedničkim prijateljima, povremeno otputujemo nekamo ili otpješačimo na Sljeme. Ivona je dovoljno sportski tip da je opcija i zajednički trening u teretani ili vožnja biciklom - rekao nam je svojevremeno Ivan, rođeni Zagrepčanin koji je deset godina trenirao košarku, a nakon toga je rekreativno boksao. Ivona, rodom iz Oriovca pokraj Slavonskog Broda, je pak trenirala tenis, kasnije se posvetila fitnessu, a zahvaljujući Ivanu mnogo je naučila i o boksu.

- Sport me privlači odmalena, a zavoljela sam ga i uz mlađeg brata koji mi je poput savjetnika. Sportska natjecanja volim zbog napetosti, nepredvidivosti, emocija... To je jedna od rijetkih stvari koja spaja ljude. Sjetimo se samo pola milijuna ljudi na dočeku naše nogometne reprezentacije nakon srebra u Rusiji - kazala je Ivona, koja na RTL-u radi oko osam godina, od toga pet u sportskoj redakciji. Najprije je bila reporterka, a onda je postala i voditeljica.

Sada vodi i Podcast Inkubator, gdje uglavnom ugošćava ljude iz svijeta sporta. S druge, pak, strane, Ivan Vrdoljak je na RTL-u gotovo deset godina, također je počeo kao reporter, a suvoditelj središnje informativne emisije je oko tri i pol godine.

Ivona i Ivan su potkraj ove godine trebali proslaviti četvrtu godišnjicu veze, no nije im išlo pa su odlučili krenuti svatko na svoju stranu. Ne doslovno, jer ostaju kolege u istom studiju.

Linker
09. travanj 2024 14:19