FANTASTIČNA BORBA U NAJAVI

(VIDEO) Bit će žestoko! Lee i Oliveira prvi put se susreli licem u lice

Nešto više od mjesec dana preostalo je do UFC-ove priredbe u Brasiliji koju će predvoditi Charles Oliveira i Kevin Lee. Ova dva sjajna UFC-ova borca lake kategorije danas su se po prvi put sučelili licem u lice.
Kevin Lee i Charles Oliveira
 Instagram

14. ožujka u Brasiliji održat će se ova više nego zanimljiva borba dva vrhunska člana UFC-ove lake kategorije. Grappling umjetnik i nositelj više različitih UFC rekorda, Charles Oliveira, pokušat će protiv Kevine Leeja doći do najveće pobjede svoje dosadašnje UFC karijere. I to pred svojim sunarodnjacima.

Lee je danas došao u Brasiliju "omirisati" teritorij, odnosno odrađene su prve veće medijske promotivne obaveze. Tim putem je dvojac koji će priredbu predvoditi dva puta pozirao za fotografe odradivši svoja prva sučeljavanja. Prvo je bilo na krasnoj lokaciji izvan dvorane.

Dok su drugo sučeljavanje odradili nakon "press konferencije". Lee i Oliveira inače predvode vrlo jak program na kojem se nalazi i više nego zanimljiva borba velter kategorije između Demiana Maie i Gilberta Burnsa. Bit će to jedna jako lijepa borilačka priredba u glavnom gradu Brazila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 20:58