UFC

Volkanovski misli da ga Makhachev podcjenjuje: ‘Uvijek sam bio niži od ostalih, dajte mi 10 sekundi s njim‘

Alexander Volkanovski

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Kaže kako su ga uvijek podcjenjivali kada je u pitanju visina, no također je rekao kako je do sada uvijek uspio dokazati da to nije problem

Malo više od dva tjedna je ostalo do odlične UFC 284 priredbe u Australiji koju predvode Islam Makhachev i Alexander Volkanovski. Već je svima poznato da je Volkanovski odlučio napasti pojas i u kategoriji iznad, a na putu mu stoji odlični Makhachev te niti jedan neće imati lagan zadatak.

Jedan od aduta koji mnogi pripisuju Makhachevu jest njegova fizička veličina. Često se može čuti kako se govori da je Volkanovski premali za Islama i da će u borbi biti bez previše šansi, no to je bolje ostaviti njima dvojici da sve što pričaju pokažu i u kavezu. No, Volkanovski se ne može oteti dojmu da ga Makhachev podcjenjuje:

‘‘Sviđa mi se to. Mnogi govore da vole biti autsajderi, no kod mene je uistinu tako. To je izazov jer morate dokazati i onima koji vas podržavaju i onima koji vas mrze. Ovo su borbe koje želim. To sam konstantno pokušao pronaći u perolakoj kategoriji, no u lakoj dobivam ono što želim. Drago mi je zbog toga jer me je već učinilo boljim borcem‘‘, rekao je Volkanovski na YouTubr kanalu Israela Adesanye.

‘‘Ja sam je**no sitan. Uvijek sam to bio. To je jednostavno tako. Čak su svi u perolakoj viši od mene. Dajte mi 10 sekundi sa bilo kim, face im se odmah promijene. Odjednom govore kako veličina nije bitna, odjednom vide koliko mi je dobar rad nogu. Pokušaju sa mnom na nogama, naiđu na problem. Pokušaju rušiti, također problem. Učinit ću sve što trebam‘‘, dodao je Volkanovski.

12.2. je datum, tako da nećemo još dugo čekati na ovaj odličan meč. Te večeri će sve teorije pasti u vodu te ćemo saznati tko je bio u pravu.

Linker
20. travanj 2024 16:10