UFC

(VIDEO) Zlatni olimpijski hrvač došao je pomoći Jonu Jonesu u pripremi protiv Stipe Miočića

Gable Stevenson i Jon Jones

 Screenshot/CombatBuzzX Twitter
Iako je ovo očito bio lagani tehnički sparing, Jones je zamalo ozlijedio zlatnog olimpijca

Jon Jones brusi svoju borilačku formu dok se priprema za borbu protiv najuspješnijeg UFC teškaša u povijesti promocije - Stipe Miočića. Njihova borba je zakazana za subotu 16. studenoga na UFC 309 priredbi u njujorškom Madison Square Gardenu. Ako je zaključivati po danas objavljenom videu, Jones je u svojim pripremama posebnu pažnju stavio na obranu protiv hrvačkih tehnika.

Tijekom treninga, Jones je zamalo ozlijedio olimpijskog hrvača i osvajača zlatne medalje u Tokiju - Gablea Stevesona. To se dogodilo kada je izveo udarac letećim koljenom kojim je htio kontrirati Stevensonov pokušaj rušenja. Iako je ovo očito bio lagani tehnički sparing, Jones nije nosio štitnike na koljenima, a ovakav leteći udarac teško je u potpunosti izvesti ‘‘mekano‘‘. Srećom, nije došlo do nikakve ozljede.

Steveson je došao u Jackson Wink MMA dvoranu u Albuquerqueu kako bi pomogao Jonesu u pripremama za nadolazeću obranu naslova teške kategorije, a nakon ovog poteza, mogao bi dobro razmisliti hoće li se ikada vratiti.

U nastavku pogledajte videozapis i fotografiju s njihovog zajedničkog treninga.

Linker
08. listopad 2024 20:12