UFC

(VIDEO) Sutra se vraća Urijah Faber, a ovo je kompilacija njegovih pet najvećih remek djela

Faber vs. Menjivar
Sutra će se u Octagon vratiti Urijah Faber, jedan od najvećih MMA boraca lakših kategorija u povijesti i svakako jedan od najvećih velemajstora "submissiona" uopće. Tim putem nas je UFC nagradio kompilacijom pet njegovih najimpresivnijih izvedbi.

Dvije i pol godine nakon što je nastupom u svom Sacramentu završio karijeru, Urijah Faber (34-10, 10-6 UFC) odlučio se vratiti i pokušati još jednom. Kako je ostao u konstantnom treningu, osjetio je da mu se tijelo dovoljno oporavilo te kako je još uvijek sposoban podnijeti pripremni kamp i borbu. Ovaj član UFC-ove Kuće slavnih javio se svojim poslodavcima i sutra će odraditi povratničku borbu. Na istom mjestu gdje je ostavio rukavice na podu kaveza, sad će ih ponovno obući i krenuti u borbu protiv Rickyja Simona.

No, prije nego se posvetimo borbi, za koju će Faber danas prvobitno morati odraditi vaganje, podijelit ćemo video koji je UFC postavio na svoj Youtube kanal. Kako je Faber kroz karijeru izgradio status pravog majstora "submissiona", prije svega gušenja, nema boljeg načina za predstaviti ga nego kompilacijom upravo tih poteza. Ovo je UFC-ov odabir pet najboljih, a mi ćemo se s njim složiti. Inače, Faber je čak 19 protivnika u karijeri zaustavio prisiljavanjem na predaju, dok to njemu nitko nije uspio napraviti.

Linker
26. lipanj 2024 18:55