UFC

(VIDEO) Sean Strickland izbacio je Chimaeva i Tilla iz grupnog chata, a Rockholda je nazvao retardiranim

The Schmo i Sean Strickland

 Screenshot (youtube, The Schmo)
Uvijek kontroverzni Sean Strickland ponovno je medijski nastupio u svom stilu

Četvrtorangirani borac UFC-ove srednje kategorije, Sean Strickland, uvijek je zanimljiv i kontroverzan u svojim intervjuima. Prepoznao je to The Schmo, kao i njegova supruga Helen Yee i stoga jako često iskorištavaju priliku za odraditi intervju s njime.

Ponovno su se Schmo i Yee našli u Xtreme Couture dvorani unutar koje Strickland trenira pa smo tako dobili nova dva, kraća i interesantna intervjua. Stricklanda inače očekuje meč protiv Alexa Pereire, a borbu će odraditi 2. srpnja (sedmi mjesec) na UFC 276 eventu.

Strickland očekuje kako će u slučaju pobjede dobiti priliku napasti pojas, a Schmo je također izjavio kako će pobjednik između Pereire i Stricklanda vjerojatno postati sljedećim izazivačem, unatoč nadolazećim mečevima između Rockholda i Coste te onom između Marvina Vettorija i Roberta Whittakera.

''Zašto uopće pričamo o Rockholdu? Bori li se taj tip uopće? On je 'Kapetan CTE' (CTE je skraćenica za kroničnu traumatsku encefalopatiju, op.a.). Tip je retardiran, kako se uopće još može boriti? Jedina prednost ako me Alex Pereira pobijedi, jeste činjenica da će me to možda spustiti u poretku, a onda ću dobiti priliku da prebijem Rockholda.''

Čini se kako Strickland naporno trenira za meč protiv Pereire, a intervjuu je odrađivao krvavog lica.

''Kada trenirate hrvanje poput kukavice, nekad se sudarite glavama s drugom osobom. Ali sve je u redu, izgledam ljepše ovako.'', rekao je Strickland, a zatim je svoju krv brisao od lice Schmoa.

''Zapravo nemam AIDS i stoga ako želiš iskusiti velikana, pravo je vrijeme za to.'', rekao je Sean potapšavši Schmoa po licu nekoliko puta.

Prvak srednje kategorije Israel Adesanya također nastupa na UFC 276 priredbi i zapravo ju predvodi svojom borbom protiv Jareda Cannoniera. Strickland i Adesanya vjerojatno će se više puta susresti u tjednu uoči borbe, a Strickland je dao svoje mišljenje o prvaku.

''Sviđa mi se Izzy, osim činjenice da gleda 'anime'. Tip vjerojatno masturbira na te crtiće. Garantiram vam da je barem jednom u životu to napravio i to mora biti rečeno.'', rekao je Strickland u svom klasičnom stilu.

Sean je u nastavku intervjua objasnio zašto je dio krvi obrisao od lice Schmoa.

''Evo u čemu je stvar. Gledam tvoju curu kako radi zgibove. Cura je čvršća i snažnija od tebe, možda je čak i viša od tebe. Pokušavam ti pomoći. Sada ti možda i brada izraste. Ujutro ćeš se probuditi, imat ćeš pravu bradu i tvoja cura će rado voditi ljubav s tobom.'', objašnjenje je Seana Stricklanda koje naravno nema nikakve logike, ali zar je itko to i očekivao?

Završna poruka ovog nadasve zanimljivog borca bila je upućena svim fanovima Seana Stricklanda.

''Volim vas sve. Znate istinu, a to je da sam bolji od kickbokser od Izzyja (Adesanye) i Alexa Pereire. Idemo!''

Helen Yee, supruga spomenutog Schmoa također je odradila intervju sa Stricklandom, a ubrzo je otkrila kako Strickland, Chimaev, Vettori i Till imaju zajednički grupni chat. Strickland je dodao kako grupa zapravo više ne postoji.

''Imali smo grupu, ali sam ih izbacio jer su otišli iz dvorane. To je grupa za sparing partnere. Jednom kad odete, doviđenja, možete ići. Marvine, idi jedi pizzu i je**ne lazanje. Zapravo volim Marvina i volio bih da je dio mog pripremnog kampa. Rado bih i ja bio dio njegovog kampa. On se bori s Whittakerom, teži meč od mog meča protiv Alexa Pereire. Dobar posao Marvine, hvala ti što si uzeo teži meč umjesto mene.''

Kad je u pitanju najveći borac u povijesti ovog sporta, Helen Yee istaknula je kako se Luke Rockhold odlučio za Jona Jonesa, a Strickland također cijeni Jonesa kad su borilačke vještine u pitanju.

''Jon Jones tuče žene i voli se zabavljati uz kokain. Poštujem dobar provod, ali ne opravdavam nasilje nad ženama. Koristio je i steroide, a mislim da bi to trebalo obrisati njegova ostvarenja i da bi trebao dobiti doživotnu zabranu. Ali Jon Jones je za mene jedan od najvećih boraca ikad, izuzev činjenice da voli gušiti žene. Ja također to volim raditi, ali senzualnije, oboje pristanemo na to. Jones to radi na nešto drukčiji način.''

Što reći osim da se ponekad ozbiljno zapitamo kakav je stav UFC-a na sve što Strickland govori kroz svoje medijske istupe. Hoće li mu promocije tolerirati kontroverze ukoliko upadne i u seriju poraza ili zasad ignoriraju sve u vezi njega, samo zato jer je pri vrhu kategorije i potencijalno bi se mogao boriti za titulu.

Linker
20. lipanj 2024 14:52