UFC

(VIDEO) Sean O‘Malley govorio je istinu: Pogledajte kako je uzdmao Alexandrea Pantoju na sparingu

Sean O‘Malley (lijevo) i Alexandre Pantoja (desno)

 Screenshot (twitter, Sean O‘malley)
Prvak UFC-ove bantam kategorije podijelio je kraći dio sparinga s trenutnim prvakom UFC-ove muha kategorije

Proteklih tjedana često se potezala priča o sparingu koji su Alexandre Pantoja i Sean O‘Malley odradili još 2016. godine. Sean O‘Malley tada je bio na samim počecima svoje MMA karijere, dok je Pantoja bio tek nešto iskusniji.

Osam godina kasnije, obojica su aktualni UFC-ovi prvaci. Pantoja drži pojas u muha kategoriji, dok je Sean O‘Malley prvak UFC-ove bantam kategorije. Nije isključeno da se međusobno obračunaju u budućnosti, ako nastave braniti pojas u svojim težinskim kategorijama. Naravno, Sean O‘Malley gotovo sigurno ne bi spuštao kilažu za muha kategoriju, već bi Alexandre Pantoja bio taj koji bi pokušao doći do drugog pojasa.

Brazilac je u nekoliko navrata tvrdio kako je ‘‘izdominiro O‘Malleyja na sparinzima‘‘ i navodio je kako je prisilio Seana na tapkanje. Sean O‘Malley s druge strane ima drukčiju verziju priče.

‘‘Suga‘‘ je prema osobnim navodima pogodio Pantoju udarcem u jetru već na samom početku sparinga i Brazilac je tražio pauzu kako bi se oporavio od tog udarca. Sean priznaje kako je Pantoja bio bolji u kasnijim rundama, ali O‘Malley nije bio unutar trening kampa i kondicijski je pao nakon prve runde u kojoj je navodno izdominirao Pantoju.

Zanimljivo je kako je njihov sparing zabilježen snimkom, a snimka je u posjedu O‘Malleyja i njegovog trenera. Dugo je Sean oklijevao objaviti snimku tog sparinga, ali danas je napokon podijelio ponešto materijala.

Naravno, radi se o dijelu sparinga u kojem O‘Malley uistinu pogađa Pantoju udarcem u jetru i vidljivo je kako Alexandre traži predah.

Bilo bi pošteno da O‘Malley sada podijeli i ostatak sparinga u kojem je Pantoja imao inicijativu, ali to se vjerojatno neće dogoditi. Sean je javnosti pokazao samo dio u kojem je on izgledao bolje, a Pantoji preostaje nadati se međusobnom obračunu u kavezu kako bi dokazao tko je bolji borac između njih dvojice.

Linker
10. svibanj 2024 23:01