UFC

(VIDEO) Paddy Pimblett prepričao kako je nestao na Hvaru: ‘Otac je popušio 40 cigareta u avionu‘

Paddy Pimblett

 Screenshot (facebook, Mma Extra Runda)
Talentirani borac iz Liverpoola zabrinuo je roditelje i prijatelje svojim tadašnjim nestankom

27-godišnji engleski borac Paddy Pimblett jedna je od najbrže rastućih zvijezda unutar UFC-a. Mladić iz Liverpoola debitirao je za promociju u devetom mjesecu 2021. godine i brzo je upisao tri pobjede.

Sve tri ostvario je prekidom, od čega dvije već u prvoj rundi. Uz uspješne rezultate, Pimblett dodatno osvaja svojom karizmom i vještinama za mikrofonom, a UFC ga strpljivo gradi, jer u njemu vide velik marketinški potencijal.

Borilački potencijal također se vidio od samih početaka, a Paddy je 2016. godine kao 21-godišnjak osvojio Cage Warriorsovu titulu prvaka u perolakoj kategoriji. Jednom je titulu uspio i obraniti, no onda ju je izgubio porazom od Nada Narimanija. Imao je Paddy novu priliku za pojas u rujnu (deveti mjesec) 2018. godine, ali Soren Bak pobijedio ga je u meču za titulu, ali ovaj put u lakoj kategoriji.

Pimblett je dakle od mladih dana bio pri vrhu jedne od najjačih europskih promocija, a nešto ranije posjetio je i Hrvatsku. Naime, Paddy je krajem prošle godine gostovao kod Felixa Levinea u podcastu ‘‘Where‘s This Going‘‘ te je prepričao zanimljivu priču s ljetovanja u Hrvatskoj. Naime, Paddy se izgubio na otoku Hvaru i bio je proglašen nestalim.

‘‘Bio sam u Hrvatskoj prije nekoliko godina, prije nego sam osvojio pojas (u Cage Warriorsima). Imao sam 18 ili 19 godina, a nestao sam na 48 sati. Tamo sam bio s dva prijatelja, ali samo sam ja nestao. Postoji mjesto koje se zove Hvar, a prijatelji su me tražili vozeći bicikle, ali na kraju je i moj otac morao doći na Hvar. Dolazio je provjeriti je li sve u redu, a kad se ukrcao na let, pronašli su me. Tata je popušio 40 cigareta tijekom leta. Odlazio je konstantno na WC i pušio bi po četiri cigarete odjednom govoreći ‘Gdje mi je sin? Gdje mi je sin?‘ Moj otac je najluđi tip ikada.‘‘, prepričao je Paddy.

Unutar Facebook grupe MMA Extra Runda, jedan od članova grupe objavio je i ‘‘screenshot‘‘ Facebook objave otprije sedam godina. Nije poznato s koje Facebook stranice ili profila je preuzet ‘‘screenshot‘‘, ali u opisu je vidljivo kako se radi o Facebook objavi kojom je objavljen nestanak tada 20-godišnjeg Patricka Pimbletta, a priložena je i njegova fotografija.

image

Paddy Pimblett

Screenshot (facebook, Mma Extra Runda)

U svakom slučaju, radi se o zanimljivoj priči ovog talentiranog engleskog borca. Kad su borci koji posjećuju Jadran u pitanju, nedavno se i Jiri Prochazka priključio tom klubu, ali prvak poluteške kategorije nije se izgubio, za razliku od Pimbletta.

Paddyjevu priču o tome kako se izgubio na Hvaru možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Linker
19. travanj 2024 05:12