UFC

(VIDEO) Nokauti snimljeni kamerom neposredno uz kavez djeluju brutalno: Pogledajte UFC-ovu kompilaciju

Johnny Walker

 Screenshot (youtube, Ufc)
Najbolja svjetska MMA organizacija složila je kompilaciju brutalnih nokauta iz vrlo zanimljive perspektive

Pregršt vrhunskih nokauta vidjeli smo na ovogodišnjim UFC-ovim eventima. ‘‘High kick‘‘ kojim je Edwards nokautirao Usmana i preuzeo tron u velter kategoriji mnogima je prvi nokaut koji im padne na pamet kad su najbolji ovogodišnji nokauti u pitanju.

Međutim, bilo je tu još vrhunskih poteza, prije svega onaj ‘‘front kick‘‘ kojim je Michael Chandler nokautirao Tonyja Fergusona, kao i ‘‘spinning back fist‘‘ kojim je Zhang Weili okončala karijeru Joanne Jedrzejczyk. Pregršt je sjajnih nokauta, a za najbolji u 2022. godini možete glasovati i putem ankete na našem portalu. Anketi možete pristupiti OVDJE.

Ipak, prije nego se odlučite dati vaš glas, preporučamo da pogledate videouradak od strane UFC-ovog službenog YouTube kanala. Naime, UFC je složio kompilaciju najspektakularnijih nokauta, ali radi se o snimkama zabilježenim kamerom neposredno pokraj kaveza.

Zvukovi udaraca jako dobro odjekuju iz takve perspektive i dojam je približan kao da uistinu sjedite pokraj kaveza i gledate te spektakularne nokaute. Jedan od udaraca koji je uistinu snažno odjeknuo jest onaj Jamahala Hilla kojim je brutalno nokautirao Johnnyja Walkera.

Bio je to event održan unutar UFC-ovog Apexa u kojem publika nije tako brojna i glasna te udarci još bolje odjekuju.

Ovdje nema smisla previše duljiti. Riječima je teško opisati ove kadrove i najbolje je da se u sve uvjerite sami. Video se nalazi ispod teksta, a vama preostaje da uživate u kompilaciji nokauta nešto duljoj od četiri minute.

Linker
17. svibanj 2024 06:19