UFC

(VIDEO) ‘Najcringe‘ konferencija za medije ikad? Cejudo i Sterling bili su u centru pažnje

Aljamain Sterling (lijevo) vs. Henry Cejudo (desno)

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Glavne zvijezde UFC 288 eventa sinoć su odradili veliku konferenciju za medije

Već po ustaljenom običaju, UFC četvrtkom navečer uoči velikog PPV eventa održava konferenciju za medije na kojoj budu nazočne najveće zvijezde eventa, ali i fanovi. Uglavnom to budu konferencije za medije koje obiluju raznoraznim prozivkama između boraca, a sve završi sučeljavanjem.

Aljamain Sterling i Henry Cejudo glavne su zvijezde ovotjednog UFC 288 eventa, a sinoć su također bili u centru pažnje. Međutim, unatoč brojnim prozivkama na relaciji Cejudo - Sterling, mnogi su ovu konferenciju za medije označili kao ‘‘najcringe‘‘ konferencijom za medije u povijesti UFC-a.

Cejudo je odavno proglašen ‘‘Kraljem cringea‘‘, odnosno u prijevodu na naš jezik, Cejudo je ‘‘Kralj susramlja‘‘. Ponovno se Cejudo pojavio s jastucima ukrašenim licima boraca s kojima se planira boriti, a te jastuke je šutirao s pozornice prema gledateljima.

Lica Aljamaina Sterlinga, Seana O‘Malleyja i Alexandera Volkanovskog našla su se na tim jastucima, a to su trojica boraca s kojima se Cejudo planira boriti u narednom periodu. Mnogima ova gesta Cejuda pojačava upravo taj osjećaj ‘‘susramlja‘‘, a ništa bolji nisu bili Cejudo i Sterling niti za mikrofonom.

‘‘Jedva čekam subotu jer ponovno ću utišati publiku. Ponovno! Mislite li da mogu izgubiti od tipa koji se oblači u odijelo od velura? A tek njegov tim? Pogledajte te klaune! Sjedite i začepite!‘‘, bile su neke od riječi Aljamaina Sterlinga, a prvak je još dodao:

‘‘Tip se vratio nakon tri godine pauze i to je poprilično impresivno. Mislio sam da se šali, ali drago mi je da je ozbiljan i jedva čekam razvaliti još jednu legendu, bivšeg prvaka. On ima neka dobra postignuća, a ja jedva čekam da mu ih oduzmem, jer je rekao da će ovo biti lak meč. Što će se dogoditi kad izgubi i ja ga natjeram da se naklone?‘‘, poručio je Sterling.

Henry Cejudo povukao se iz MMA-a u petom mjesecu 2020. godine, nakon što je obranio titulu prvaka u bantam kategoriji. Uslijedila je duga pauza, a odmah u povratničkom meču napast će titulu prvaka u bantamu. Cejudo smatra da titulu nikad nije niti izgubio.

‘‘Nikad nisam izgubio pojas. Dakle, ja gledam na sve ovo kao da sam ja prvak, on je izazivač, a ja sam ovdje da odradim posao. Kilaža je dobra, osjjećam se dobro, a ujutro ću odraditi skidanje kilaže. Jedva čekam zakopati ovog čovjeka.‘‘, neke su od Cejudovih riječi.

Nakon nekoliko pitanja od strane medijskih predstavnika i puno ‘‘trzavica‘‘, došlo je do sučeljavanja boraca. Nekih većih problema na sučeljavanju nije bilo, a vrlo samouvjereno djelovao je Diego Lopes, borac koji je prije nekoliko dana uskočio na ‘‘short notice‘‘ umjesto Brycea Mitchella. Brazilcu će ovo biti UFC debi, a odmah u debiju čeka ga Movsar Evloev, neporaženi ruski borac kojeg mnogi vide kao budućeg prvaka. Lopesu će trebati puno više od samopouzdanja, ali lijepo je vidjeti da ne ulazi sa strahom u ovaj okršaj.

Kompletnu snimku konferencije za medije možete pogledati u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Linker
05. svibanj 2024 21:59