UFC

(VIDEO) Najbolje izvedbe UFC 270 boraca rezultirale su sjajnom kompilacijom

Pereira vs. Roberts

 screenshot (YouTube, UFC)
Mnogi sudionici UFC 270 priredbe već su nas ranije oduševljavali svojim izvedbama

Francis Ngannou hodajuća je nokaut kompilacija. Toga smo svi jako dobro svjesni i isto tako znamo kako je svaki njegov nokaut izgledao impresivno. Snaga koju on uspije ubaciti u svoj udarac je nevjerojatna i rijetko tko je uspijevao ostati na nogama nakon što bi kamerunske bombe pronašle svoj cilj.

No, nije on jedini borac kojeg na UFC 270 priredbi treba detaljno pratiti, svjestan da je svakog trenutka spreman napraviti nešto posebno, nešto što ćemo pamtiti dugo vremena.

Osim njegovog protivnika Ciryla Ganea, koji nas je do sada više osvojio svojom tehnikom nego sposobnošću završavanja borbi, tu su svakako Deiveson Figueiredo i Brandon Moreno, kao sudionici sunaslovne borbe. Nakon što su odradili ponajbolju borbu 2020. godine, koja je završila bez pobjednika, Moreno je u uzvratu upisao pobjedu gušenjem, a sad slijedi treći čin ove predstave.

Popis sjajnih boraca na ovom programu nastavlja Michel Pereira, jedan od najatraktivnijih boraca svijeta, a sposobnost završiti borbu na impresivan način pokazivali su već Ilia Topuria i njegov protivnik Charles Jourdain, kao i Trevin Giles, Rodolfo Viera i još neki sudionici ovotjedne UFC priredbe.

Svi njihovi najbolji potezi našli su se u kompilaciji koju donosimo ispod teksta. Pogledajte!

Linker
15. svibanj 2024 22:42