UFC

(VIDEO) Kauboj otkrio: 'Dva dana uoči borbe s McGregorom sam shvatio da ne želim biti tamo!'

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Gotovo pa četiri mjeseca nakon poraza od Conora McGregora u Octagon se vraća Donald Cerrone (36-14-1 nc)...

Popularni Kauboj 9. svibnja na UFC 249 priredbi imat će priliku osvetiti poraz koji mu je još 2013. godine nanio Anthony Pettis.

Cerrone je trenutno u samoj završnici priprema za svoj 52. profesionalni nastup, a u razgovoru s ESPN-om osvrnuo se na UFC 246 i poraz koji mu je Conor McGregor nanio za svega 40 sekundi borbe. Jedan od najpopularnijih boraca današnjice priznao je da to nije bilo to s njegove strane, ali i otkrio kako je još dva dana uoči meča znao da uopće ne želi biti u njemu.

"Pojavio se Donald, ali Kauboj nije bio tamo. Krivi lik se pojavio. Nisam ništa mogao napraviti, nisam se mogao uzbuditi, nabrijati... jednostavno nisam htio biti tamo. Najveća borba, sva pozornost, moje vrijeme da se iskažem... a ja nisam htio biti tamo. Ne znam zašto, ne znam kako, ne znam ni što mogu učiniti da to promijenim", objašnjava Cerrone.

37-godišnji Amerikanac itekako je svjestan oscilacija koje su mnogi primijetili tijekom njegove karijere.

"Nekad se pojavim i je*eno sam spreman i nabrijan, a ponekad uopće ne želim biti tamo. Ne znam... Volio bih da imam odgovor zašto je to tako", nastavio je Donald te dodao da je još dva dana uoči meča s Conorom primijetio da to nije to:

"Dva dana prije borbe sam bio... Bilo je teško. Kad sam se pojavio tog jutra... jednostavno nisam imao onaj osjećaj", zaključio je Cerrone.

Linker
30. travanj 2024 19:33