UFC

(VIDEO) Jedan udarac često je dovoljan ovom zastrašujućem Rusu: Pogledajte sve nokaute Sergeija Pavlovicha

Sergei Pavlovich (lijevo) vs. Tai Tuivasa (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Ruski teškaš jedan je od najsnažnijih udarača na svijetu

‘‘Bijeli Ngannou‘‘ nadimak je kojim UFC-ovi fanovi nerijetko opisuju Sergeija Pavlovicha. Ruski teškaš s razlogom nosi takav nadimak.

Njegova nokauterska snaga vrlo je slična onoj koju posjeduje Francis Ngannou. Pavlovichu je nerijetko dovoljan jedan udarac za okončati meč, a u prilog tome ide i statistika.

Čak 15 puta u dosadašnjih 20 nastupa, Pavlovich je slavio nokautiravši svoje protivnike. No, njegovu udaračku snagu još više dočarava statistika unutar UFC-ovog kaveza. Naime, Sergei je upisao šest pobjeda pod okriljem najveće svjetske MMA organizacije, a svaka od tih šest pobjeda došla je u prvoj rundi i svaki poraženi protivnik završio je nokautiran.

Među nokautiranim protivnicima našlo se i nekoliko vrlo renomiranih imena kao što su Curtis Blaydes, Derrick Lewis i Tai Tuivasa. Pavlovich je doslovno prolazio kroz gotovo sve svoje protivnike u UFC-u, a novu pobjedu nokautom tražit će i ovog vikenda na UFC on ABC 6 eventu. Alexander Volkov bit će njegov protivnik i jako teško je očekivati da će borba dogurati do sudačke odluke. Gotovo sigurno netko će završiti nokautiran, a sutra navečer saznat ćemo tko će izvući deblji kraj.

Ususret novom nastupu ‘‘bijelog Ngannoua‘‘, UFC nas časti podsjetnikom na sve Pavlovicheve dosadašnje nokaute u UFC-u. Video je ispod ovog teksta, a vama preostaje uživati u udaračkoj moći ovog strašnog Rusa.

Linker
16. rujan 2024 14:31