UFC

(VIDEO) Izgubljene u prijevodu - Ovako je Zhang čula Joannu: 'Bidi bar, bir va, bir ba...'

Ilustracija
 Instagram
Najveća priča s jučerašnjeg sučeljavanja najvećih zvijezda UFC-a 248 je bez sumnje pomalo uvrnuto ponašanje biše prvakinje Joanne Jedrzejczyk, dok je dijelila pozornicu s aktualnom šampionkom Weili Zhang. Kineskinja je ostala mirna i nije odgovarala na Joanninu kanonadu uvreda, samo joj je u jednom trenutku rekla "da zašuti". Između njih je vatru gasio predsjednik UFC-a Dana White.

"Ono što si jučer napravila mojim fanovima, to se ne radi. Nema zajebavanja s poljskom nacijom. Deklasirat ću te u subotu, obećavam ti da se nisi susrela s nekim kao što sam ja. Zatvorit ću tvoja usta mojim šakama. Iznutra si samo mala djevojčica i to ću ti pokazati. Pokaži respekt prema kraljici. Ne znaš što ti ni govorim sada, ali razgovarat ćemo u subotu. Natjerat ću te da odustaneš", poručila je Poljakinja svojoj suparnici na pozornici, dodavši ovoj predstavi priličnu količinu teatralnosti i čudnog ponašanja.

Što je Weili Zhang napravila Joanninim fanovima? To su se pitali i komentatori na Twitteru i Redditu, no odgovor nismo uspjeli naći. Nije ga uspio pronaći niti najpoznatiji MMA novinar današnjice Ariel Helwani. Odmah nakon što je završilo sučeljavanje intervjuirao je UFC prvakinju i postavio joj isto pitanje.

"Kada smo bili licem u lice...ne znam što je to Joanna pokušala reći. Bidi bar, bir va, bir ba... Htjela sam samo da zašuti. U subotu ću pričati u kavezu", odgovara Kineskinja i rukom gestikulira "brbljanje" poljske MMA zvijezde. Ona definitivno nije bila impresionirana, a posebno ne uplašena.

Upitana je li razumjela nešto od onoga što joj je Poljakinja dobacivala, Zhang odgovara:

"Ne, ne znam. Bidi ba, bidi ba. Ne znam što je govorila. Nije mi smetalo, bila je smiješna. U očima sam joj vidjela da će izgubiti. A ovo je bila samo priča, bidi ba bi var...U očima joj se vidi poraz", zaključuje UFC šampionka.

Čitav intervju sa Zhang pogledajte u nastavku. U konačnici će biti bitno samo ono što će dvije borkinje ispričati u kavezu. A to ćemo saznati u noći sa subote na nedjelju 8. ožujka u T-Mobile Areni - u sunaslovnoj borbi UFC-a 248.

View this post on Instagram

Zhang Weili was not impressed.

A post shared by Ariel Helwani (@arielhelwani) on

Linker
22. lipanj 2024 12:33