UFC

(VIDEO) ESPN napokon pustio intervju Covingtona i Masvidala: ‘Probudit ćeš se u kritičnom stanju‘

Colby Covington

 Screenshot (youtube, Espn)
Animozitet između dvojice vrhunskih velteraša svakog dana sve je izraženiji

Danima su na ESPN-u najavljivali kako su ugostili Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala u zajedničkom intervjuu. Stephen A. Smith vodio je intervju, a naravno da tenzije između Masvidala i Covingtona nisu izostale.

Još proteklog tjedna imali ste prilike pogledati kraći isječak ovog intervjua, a to je bila svojevrsna najava svega onog što nas čeka u kompletnom videu koji traje šest minuta. Smith je intervju otvorio pitanjem kojim bi borci razjasnili zašto je uopće došlo do svađe između njih, a Jorge je prvi objasnio.

''Sve je započelo kad ovaj govnar nije platio 12.500 dolara mom treneru koji ga trenira cijelu njegovu je**nu karijeru. Onda kad je napokon imao priliku da vrati novac, nije to napravio. Ja sam isplatio trenera iz svog džepa i od tog trenutka znao sam da ću ga (Colbyja) jednog dana razj**ti. Pogledajte ga kako se smije, ne može zadržati ozbiljnu facu jer svi iz American Top Teama znaju da je zato izbačen. Uskoro će ga izbaciti i iz dvorane u koju je prešao, zato što ne plaća svoje račune i guši se u dugovima zbog pozajmica koje je uzimao od tipova iz južne Floride, zbog ovisnosti o pokeru. Ti znaš što će ti se dogoditi ako ne vratiš taj novac. Nastavi se smijati mala kujice. Jedva čekam razbiti te umjetne zube. On nema ništa za reći jer je bankrotirana kuja.'', bilo je Masvidalovo izlaganje, a zatim je došao red na Colbyja.

''To su lažne vijesti Stephen, lažne vijesti. Sve što Jorge kaže je laž. Ne vjerujte svemu što govori, on samo priča, a djela izostaju. Možeš pitati njegovog vlasnika Dana Lamberta, on zapravo zna koliko sam zaradio. Te noći kad sam dobio ček, isplatili su mi pola od obećanog. Komisija je rekla da sam zaradio dvostruko više od rečenog, a zaradio sam upola manje.'', rekao je Colby.

Voditelj je netom poslije upitao Masvidala zašto vjeruje da će pobijediti Colbyja. Naime, Covington u ovaj meč ulazi kao veliki favorit (koeficijent na njegovu pobjedu u većini kladionica iznosi oko 1.30, dok je na Masvidalovu pobjedu preko 3.00).

''Zato što nikad nije imao srce, duh i dušu. On je možda dobar atleta, ali nikad nije imao srce dušu. Dobar je onda kad je čekić, no ne nosi se dobro sa situacijom kad je čavao. Može dobiti četiri runde, može dobiti jednu rundu, ali zna kako jako ja udaram i čim dobijem priliku, razbit ću njegovu facu. On zna koliko sam jako udarao još dok sam se borio u lakoj kategoriji. U ponedjeljak ćeš se probuditi u kritičnom stanju.'', između ostalog poručio je ''Gamebred'', a zatim je ponovno nastupio Covington sa svojim klasičnim izjavama.

''Stephene, on je kriminalac. Jedino kome on uzrokuje štetu jesu njegova djeca. On je nitko i ništa, a ja ću ga razotkriti idući vikend, ako se uopće pojavi. Postoji mogućnost da se on niti ne pojavi, jer ona samo priča. Tipa prebijaju borci poput Gilberta Melendeza i Ala Iaquinte. On je propalica i svi su ga pobijedili. Ja sam neprikosnoven i najbolji sam 'P4P' borac na svijetu.''

Masvidal se pošteno nasmijao na tu izjavu i podsjetio je Covingtona kako ga je Usman nedavno prebio. Često se kroz ovaj razgovor događalo da jedan drugome upadaju u riječ, a uputili su si još seriju prozivki i uvreda. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
28. travanj 2024 23:11